Sport

Lionel Messi i-a făcut o vacanță memorabilă unui puști din Anglia: „M-a luat pe umeri. S-a comportat ca un tată normal”

Un puști de 11 ani nu va uita niciodată vacanța pe care i-a făcut-o Lionel Messi (34 de ani). Cum a ajuns un englez în vârstă de 11 ani, Mackenzie O'Neill, în Caraibe cu superstarul argentinian.
27.07.2022 | 12:47
Lionel Messi ia facut o vacanta memorabila unui pusti din Anglia Ma luat pe umeri Sa comportat ca un tata normal
Lionel Messi i-a făcut o vacanță memorabilă unui puști din Anglia: „M-a luat pe umeri. S-a comportat ca un tată normal”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un puști englez a avut parte de o vacanță de vis datorită lui Lionel Messi. Se întâmpla în 2019, după ce Argentina a terminat pe locul 3 la Copa America. Copilul a mers în Caraibe, alături familie, acolo unde avea să aibă parte de un sejur de neuitat.

Vacanță de vis alături de Lionel Messi

În același loc se afla și actuala vedetă a lui Paris Saint-Germain. Messi era însoțit de prieteni și de familie, în frunte cu tatăl său, Jorge Messi. Jorge se juca cu Thiago, băiatul lui Messi, și l-a observat pe englez, care jongla cu o minge. Puștiul a fost invitat să se alăture și, într-un interviu acordat cotidianului Ole, a dezvăluit cum au decurs lucrurile:

ADVERTISEMENT
„Messi era cu familia lui la plajă. Eu eram singur și începusem să mă joc cu mingea, la câțiva metri de locul unde erau ei. Tatăl lui, Jorge, a aruncat o minge înspre mine și m-a întrebat dacă nu cumva vreau să mă alătur lor. Atunci am jucat fotbal alături de Thiago și Messi timp de 45 minute.

Thiago este fantastic pentru vârsta lui și nu îi era deloc rușine să participe la joc. Să fiu alături de Messi a fost ceva incredibil!”
, declara
Mackenzie O’Neill, conform Sport Bible.
Chiar dacă nu vorbeau aceeași limbă, Mackenzie O’Neill a discutat cu Messi cu ajutorul soției sale, Antonella Roccuzzo,  și astfel a petrecut clipe de neuitat cu septuplul Balon de Aur si cu familia acestuia. Englezul s-a împrietenit cu Thiago și cei doi au mers în apă alături de Leo, unde joaca a continuat.

„M-a luat pe umeri, iar Thiago mergea oriunde eram și eu. A fost distractiv să mă joc alături de Messi în apă. S-a comportat ca un tată normal și am realizat că îi place foarte mult ca Thiago să interacționeze și cu alți copii.

În ultima noapte petrecută pe insulă, eram alături de Thiago și i-am dat mingea mea de fotbal să o păstreze. M-a fugărit însă toată plaja și a insistat să o păstrez. Cu toții și-au luat rămas bun de la mine, în timp ce zâmbeau cu gurile până la urechi. Nu îi voi uita niciodată!”, a adăugat puștiul englez.

Argentinianul, golgheterul lui PSG în Japonia

Acum, Lionel Messi se pregătește alături de PSG în Japonia, acolo unde este cantonată echipa lui Christophe Galtier. Argentinianul este golgheterul echipei în turneul nipon, după ce a făcut spectacol și în amicalul cu Gamba Osaka.

Superstarul sud-american a ajuns la cota 3, după ce campioana Franței a învins-o cu scorul de 6-2 pe Gamba Osaka.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nantes: 3,30 este cota pentru „Nantes marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!