Fotbal international

Lionel Messi, imitat de Antonela Roccuzzo după reacția la adresa lui Wout Weghorst: „La ce te uiți, prostule?”. Video

Lionel Messi a cedat nervos la finalul partidei Olanda - Argentina, când l-a jignit pe Wout Weghorst. Antonela Roccuzzo l-a imitat pe soțul său, iar videoclipul a devenit viral.
12.12.2022 | 10:20
Lionel Messi imitat de Antonela Roccuzzo dupa reactia la adresa lui Wout Weghorst La ce te uiti prostule Video
Antonela Roccuzzo l-a imitat pe Lionel Messi după gestul nervos de la Cupa Mondială. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Argentina a acces în careul de ași al Campionatului Mondial din Qatar, după ce a învins-o dramatic la penalty-uri pe Olanda. Contactele dure din timpul meciului l-au făcut pe Lionel Messi să răbufnească la finalul partidei și să-l jignească pe Wout Weghorst. Antonela Roccuzzo, soția lui Messi, l-a imitat pe septuplul Balon de Aur, iar materialul video s-a viralizat în timp record.

Antonela Roccuzzo s-a amuzat pe seama reacției lui Lionel Messi la adresa lui Wout Weghorst: „La ce te uiți, prostule?”

Lionel Messi a răbufnit la începutul interviului de la finalul meciului Olanda – Argentina 2-2 (3-4 d.l.d). Starul argentinian a părut deranjat când prin fața sa a trecut Wout Weghorst, autorul „dublei” care a trimis partida în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Atacantul olandez i-a zis ceva lui Lionel Messi, moment în care fotbalistul lui PSG a cedat nervos. „La ce te uiți, prostule? Du-te acolo, prostule! Hai, du-te acolo!”, a fost reacția lui Lionel Messi. Cuvintele lui Messi au făcut furori pe rețelele de socializare, însă momentul nu a fost vizionat în direct și de familia fotbalistului care se afla pe stadion.

Antonela și Matias, cumnatul lui Messi, au vizionat videoclipul cu reacția fotbalistului în timp ce părăseau stadionul. Soția celebrului jucător s-a amuzat pe seama reacției lui Messi, ba, mai mult, l-a imitat, iar momentul a fost imortalizat de fani. „La ce te uiți, prostule?”, au fost cuvintele Antonelei Roccuzzo.

ADVERTISEMENT

Ironia lui Messi pentru Louis van Gaal , tatuată de un suporter argentinian

Lionel Messi a fost un car de nervi la finalul partidei cu Olanda și nu a menajat pe nimeni după ce Argentina s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar. Totuși, „înțepăturile” starului argentinian către echipa adversă au început încă de la al doilea gol al „pumelor”, înscris chiar de Leo Messi.

Superstarul lui PSG a mers în fața băncii tehnice a Olandei și s-a bucurat într-un mod atipic chiar sub privirile selecționerului Olandei Louis van Gaal. Imaginea i-a „fermecat” pe suporterii argentinieni, atât de mult încăt unul dintre ei și-a tatuat permanent momentul celebrării.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a vrut să îl răzbune pe fostul fotbalist argentinian Juan Roman Riquelme care s-a aflat în relații tensionate cu Louis van Gaal în perioada în care batavul o pregătea pe FC Barcelona. Cel mai în vârstă selecționer de la Cupa Mondială din Qatar nu îl includea pe Riquelme în planul de joc al „catalanilor”.

Argentina – Croația, în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar

Argentina este aproape de a-și adjudeca primul trofeu mondial cu Lionel Messi pe teren, însă pentru a merge în marea finală, selecționata lui Lionel Scaloni trebuie să treacă de Croația, vicecampioana mondială en-titre.

ADVERTISEMENT

Partida va avea loc, marți, 13 decembrie, ora 21:00 pe Lusail Iconic Stadium, cea mai mare arenă de la Campionatul Mondial din Qatar. Cele două formații s-au întâlnit și la ediția precedentă a turneului final care s-a desfășurat în Rusia.

Formația europeană, condusă de Zlatko Dalic, s-a impus categoric, scor 3-0, în faza grupelor. Selecționata care avea să ajungă până în finala Cupei Mondiale din Rusia a câștigat grupa D din care mai făceau parte Nigeria și Islanda.

ADVERTISEMENT