Fotbal international

Lionel Messi, impresionat de un puști de numai 6 ani, care a făcut 3000 de duble cu mingea: „Are clasă!” Video

22.05.2020 | 11:58
Lionel Messi impresionat de un pusti de numai 6 ani care a facut 3000 de duble cu mingea Are clasa Video
Lionel Messi, impresionat de un puști de numai 6 ani, care a făcut 3000 de duble cu mingea: „Clasă” Video. Foto: Times Now.com
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, considerat drept cel mai bun jucător din lume la acest moment, a rămas impresionat de calitățile extraordinare demonstrate de un puști de șase ani în jonglarea balonului.

Starul Barcelonei i-a trimis un mesaj de felicitare și de încurajare

Starul Barceloneia urmărit fascinat clipul postat de tatăl copilului, un puști din Iran, care a reușit să facă nu mai puțin de 3000 de duble cu mingea, cu o ușurință incredibilă.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a ținut să își exprime admirația pentru talentul copilului, trimițându-i un mesaj de încurajare. “Mulțumesc, Arat! Văd multă clasă la tine. Impresionant! Te îmbrățișez”.

În numele puștiului a răspuns tatăl lui

Tatăl puștiului i-a mulțumit lui Lionel Messi pentru mesajul de încurajare și i-a transmis în numele copilului visul său de a juca într-o zi la Barcelona.

ADVERTISEMENT

“Leo Messi, mulțumesc că ai comentat la clipul meu. Aș vrea să joc la Barcelona într-o zi”. Este dorința arzătoare a acestui copil deosebit de talentat.

Face exerciții abdominale și escaladează ziduri de 3 metri

Arat Hosseini a arătat încă de mic faptul că nu e un copil ca oricare altul. La 3 ani uluia rețelele de socializare după ce a reușit să escaladeze un zid înalt de trei metri.

ADVERTISEMENT

Deși nu are decât 6 ani copilul este un fanatic al pregătirii fizice. A produs din nou stupoare când a apărut pe Instagram ridicându-și tricoul și arătând niște muchi abdominali ca la Cristiano Ronaldo. Absolut impresionant pentru vârsta sa.

Are peste 4 milioane de urmăritori pe Instagram

Arat face seriile de exerciții pentru abdomen cu o viteză extraordinară, de parcă totul ar fi o joacă. Este hotărât să facă totul pentru a putea juca la Barcelona și pentru asta se ocupă inclusiv de partea fizică.

ADVERTISEMENT

Puștiul a devenit deja o celebritate, pentru că s-a ajuns la un număr de peste 4 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram, gestionat, evident, de tatăl său. Acesta își dorește la fel de mult ca fiul să îl vadă pe Arat ajungând pe Nou Camp și îmbrăcând tricoul blaugrana al catalanilor.

ADVERTISEMENT