Sport

Lionel Messi a depăşit 300 de milioane de fani pe Instagram! La ce distanţă se află Cristiano Ronaldo

Lionel Messi a depășit numărul de 300 de milioane de urmăritori pe Instagram, devenind astfel al doilea fotbalist care a atins aceste cifre, după Cristiano Ronaldo.
16.01.2022 | 07:52
Lionel Messi a depasit 300 de milioane de fani pe Instagram La ce distanta se afla Cristiano Ronaldo
Lionel Messi a atins numărul de 300 de milioane de fani pe Instagram. Sursa foto: Instagram/leomessi
ADVERTISEMENT

Superstarul celor de la Paris Saint-Germain, Lionel Messi, este al doilea cel mai urmărit fotbalist de pe rețeaua de socializare Instagram și totodată al doilea om din lume la acest capitol. El se află în spatele rivalului său, Cristiano Ronaldo.

Veteranul lui Manchester United este încă cu mult în fața argentinianului, având în prezent peste 389 de milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Instagram, modul vedetelor de a fi mai aproape de fani

Mii de vedete ale sporturilor din întreaga lume își împărtășesc viața zilnic cu urmăritorii de pe Instagram, una dintre cele mai folosite rețele de socializare.

Accesibilitatea Instagram și oportunitățile de a împărți informații direct cu utilizatorii au determinat popularitatea acesteia. Celebritățile pot chiar să-și monetizeze conturile prin publicitate, iar veniturile depind în funcție de numărul urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi încarcă zi de zi conținut pe contul său personal, cum ar fi activități cotidiene cu familia sau cu colegii de la PSG.

În timp ce argentinianul îl urmărește pe Ronaldo în ceea ce privește numărul de fani pe Instagram, portughezul a postat aproximativ de patru ori mai mult pe contul său personal. Messi a distribuit doar 821 de postări pe profilul său, comparativ cu 3.219 ale lui Ronaldo. Atacantul lui Manchester United urmărește și mai multe conturi – 492, față de Messi care urmărește numai 283.

ADVERTISEMENT

Cine sunt fotbaliștii cu cei mai mulți urmăritori, după Ronaldo și Messi

Cele două superstaruri sunt în fruntea numărului de urmăritori în categoria fotbaliștilor pe Instagram. Pe locul trei se află Neymar, cu 168 de milioane de adepți și cu 5.162 de postări pe cont.

Pe locul patru se află David Beckham, cu 70,7 milioane de urmăritori, iar pe locul cinci se clasează francezul Kylian Mbappe, având 64,5 milioane de fani pe Instagram. Legenda braziliană, Ronaldinho, se află imediat după atacantul lui PSG, cu 62,9 milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Urmează Zlatan Ibrahimovic, cu 52 de milioane, și Sergio Ramos, cu 49 de milioane de urmăritori. Mohamed Salah și Gareth Bale închid top 10 al celor mai urmăriți fotbaliști, cu 47, respectiv 45,8 milioane de urmăritori.

Într-adevăr, Ronaldo și Salah sunt singurii fotbaliști activi din Anglia care se află în topul 10 al fotbaliștilor din trecut și prezent în ceea ce privește numărul de fani pe Instagram.

Fanii lui Manchester United au crescut de la 43,1 milioane la peste 45 de milioane la aproape 24 de ore după ce clubul a anunțat revenirea lui Ronaldo pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT
Tags: