Fotbal international

Lionel Messi, interviu extraordinar în Sport: “Nu sunt prieten cu Ronaldo, dar putem ieşi la cină”. Dezvăluiri despre transferul lui Neymar şi posibila plecare de la Barcelona

12.09.2019 | 13:41
Lionel Messi, interviu extraordinar în Sport:
Lionel Messi, căpitanul Barcelonei. Sursă foto: hepta.ro

Lionel Messi a oferit un interviu pentru cotidianul spaniol sport.es, în care a făcut mai multe afirmații despre starea sa la Barcelona. Starul argentinian a vorbit despre o posibilă plecare a lui de la catalani, despre transferul lui Neymar, dar și despre startul mai slab de sezon pe care îl are echipa sa.

Dezvăluirile făcute de Lionel Messi

Argentinianul în vârstă de 32 de ani a oferit mai multe informații despre detaliile importante din jurul său și al echipei. Căpitanul Barcelonei a explicat și felul în care două meciuri le-au distrus un sezon întreg catalanilor.

În sezonul trecut, chiar dacă nu a fost un sezon excelent, totuși ai câștigat campionatul, ai ajuns în finala Cupei Spaniei și în semifinalele Champions League, iar forma ta bună te-a adus din nou în fața câștigării balonului de aur.

– De fapt, nu a fost un sezon bun, mai ales pentru felul în care s-a terminat, dar am avut un sezon foarte bun până la ultimele două jocuri. ELiminarea cu Liverpool ne-a marcat , iar imediat după a venit finala cu Valencia, la care nu ne-am mai concentrat cum trebuie.

  • 32 de ani a împlinit Lionel Messi pe 24 iunie
Lionel Messi a oferit un interviu extraordinar în presa din Spania. Sursă foto: hepta.ro
Lionel Messi a oferit un interviu extraordinar în presa din Spania. Sursă foto: hepta.ro

Te simți favorit la câștigarea Balonului de Aur?

– Nu știu, este destul de rar să câștigi Balonul de Aur. Nu mai există un favorit cert, ca în trecut. Totuși, pe mine nu mă interesează atât de mult trofeele personale. Pun pe primul loc echipa și îmi doresc foarte mult să câștig tot ce se poate cu Barca.

  • 5 Baloane de Aur are Lionel Messi

Cristiano Ronaldo te-a invitat să iei cina cu el. Ai accepta?

– Da, nu am nicio problemă. Mereu am spus că nu am nicio problemă cu el, dar nu suntem prieteni pentru că nu am fost niciodată colegi. Chiar la ultima gală am vorbit mult mai mult și am fost mai apropiați. Nu știu dacă va exista o cină împreună, însă dacă se ivește ocazia aș accepta, nu ar fi nicio problemă.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Sursă foto: hepta.ro
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Sursă foto: hepta.ro

Cum mai ești cu accidentare?

– Mă simt mai bine. Adevărul este că a venit într-un moment foarte prost. Cu Valencia sunt sigur că nu voi juca, rămâne de văzut dacă o să fiu apt pentru meciul cu Borussia Dortmund sau cu Granada.

Cum ți se pare startul sezonului pentru echipa ta?

– Nu îmi fac prea multe griji pentru începutul sezonului, dar trebuie să fim atenți pentru că nu aveam voie să începem așa, însă sunt încrezător în capacitatea colegilor mei de a trece peste momentele grele și de a reveni.

Barca a încercat să îl transfere pe Neymar. Ți-ar fi plăcut să vină ?

– Da, mi-ar fi plăcut foarte mult ca Neymar să se întoarcă. Nu îi înțeleg pe cei care sunt împotriva lui, Neymar este unul dintre cei mai buni jucători din lume, cel puțin în opinia mea. Ar fi fost frumos să fim din nou colegi.

Lionel Messi, Luis Suarez și Neymar, după ce au câștigat trofeul Champions League în 2015. Sursă foto: hepta.ro
Lionel Messi, Luis Suarez și Neymar, după ce au câștigat trofeul Champions League în 2015. Sursă foto: hepta.ro

Crezi că s-a făcut tot posibilul pentru aducerea lui Neymar?

– Adevărul este că se putea insista mai mult, nu am prea multe informații despre negocierile care s-au purtat. sunt doar un simplu jucător la Barcelona, nu cum spune lumea că aș comanda transferuri.

Ți-ai dori să pleci de la Barcelona?

– Barcelona este casa mea, nu vreau să plec de aici, dar am nevoie de un proiect în care să câștigăm multe trofee împreună. Vreau să joc aici atâta timp cât fizicul mă va ajuta.

  • 150.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri