Fotbal international

Lionel Messi, investiții de viitor! Starul Barcelonei se pregătește să cumpere al patrulea hotel de lux

17.06.2020 | 10:19
Lionel Messi investitii de viitor Starul Barcelonei se pregateste sa cumpere al patrulea hotel de lux
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, unul din cei mai buni fotbaliști din istorie, continuă să facă investiții masive în domeniul hotelier, iar presa din Spania scrie despre interesul argentinianului pentru hotelul „Himalaia” din Val d’Aran.

Barcelona începe negocierile cu Lionel Messi pentru noul contract, dar este de aşteptat ca finalizarea acestora să aibă loc abia peste câteva luni, pentru că jucătorul a declarat că acum prioritare sunt campionatul şi Champions League.

ADVERTISEMENT

Actualmente Lionel Messi are cel mai mare salariu din lume, câştigând net anual suma de 45.000.000 de euro.

Investițiile de viitor ale lui Lionel Messi

Lionel Messi a pus ochii pe un nou stabiliment, este vorba despre hotelul „Himalaia” din Val d’Aran. De trei ani starul argentinian „vâna” acest hotel, pe care este foarte aproape să pună mâna.

ADVERTISEMENT

Hotelul are 110 camere cu o panoramă superbă spre pârtiile de schi, fiind o destinație celebră pentru practicanții sporturilor de iarnă.

Catalanii încep negocierile cu Lionel Messi

Preşedintele Barcelonei, Josep Bartomeu, va începe luna viitoare negocierile pentru noul contract al starului echipei catalane, argentinianul Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Actualul contract al jucătorului care a câştigat cele mai multe trofee Balonul de Aur din istorie, şase la număr, va expira în vara anului 2021 şi Josep Bartomeu este gata să îi ofere lui Messi o nouă înţelegere, chiar dacă peste un an vedeta echipei va împlini 34 de ani.

Condiţia cheie pe care o pune Lionel Messi, fără de care nu va semna noul contract, prevede ca an de an jucătorul să aibă dreptul să rezileze înţelegerea, fără a fi legat de durata acesteia.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă de campionat, Lionel Messi a reușit să înscrie un gol în duelul cu Leganes, 2-0, după ce reușise să marcheze o dată și să ofere două pase de gol în partida cu Mallorca, 4-0, prima de la reluarea campionatului în Spania.

  • 112.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT