Sport

Lionel Messi își pregătește revenirea la FC Barcelona! Indiciul care l-a dat de gol pe atacantul lui PSG

Lionel Messi este tot mai aproape de revenirea la FC Barcelona. Care este indiciul care l-a dat de gol pe atacantul de la PSG.
20.04.2023 | 10:04
Lionel Messi isi pregateste revenirea la FC Barcelona Indiciul care la dat de gol pe atacantul lui PSG
Lionel Messi a făcut primul pas pentru revenirea la FC Barcelona. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este pe final de contract cu PSG, iar revenirea starului argentinian la FC Barcelona pare să devină doar o chestiune de timp. Septuplul Balon de Aur are mai multe oferte pe masă, însă campionul mondial a făcut deja un prim pas pentru a se întoarce în tricoul echipei la care a scris istorie timp de 19 ani.

Lionel Messi își pregătește revenirea la FC Barcelona! Indiciul care l-a dat gol pe starul lui PSG

Lionel Messi a primit o ofertă astronomică din partea celor de la Al-Hilal la începutul lunii aprilie, însă starul argentinian a refuzat salariul de 400 de milioane de euro pe sezon. Campionul mondial vrea să continue la cel mai înalt nivel în fotbalul european, unde doboară record după record.

ADVERTISEMENT

Totuși, ultimele incidii dezvăluite în presa din Spania susțin că Lionel Messi nu va continua la PSG, ci va reveni la Barcelona. „Decarul” Argentinei, alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, s-ar fi decis să-și reînscrie copiii la o școală din Barcelona la care au mai studiat.

Jurnalistul spaniol Adrian Sanchez a dezvăluit că inițativa celor doi ar fi avut loc la începutul săptămânii. Nici FC Barcelona nu stă pe gânduri. Formația de pe Camp Nou face tot posibilul pentru a-l readuce pe Lionel Messi, astfel, „catalanii” pun la cale un plan prin care să îndeplinească reglementările La Liga cu privire la fairplay-ul financiar, potrivit sport.es.

ADVERTISEMENT

Antonela Roccuzzo vrea ca Lionel Messi să revină la FC Barcelona

O viitoare decizie a lui Lionel Messi de a reveni la FC Barcelona ar putea veni ca urmare și a influenței soției sale, Antonela Roccuzzo. Modelul argentinian își dorește ca familia sa să meargă la Barcelona, locul pe care îl consideră „acasă”.

Soția celebrului fotbalist este superstițioasă și pregătește câteva ritualuri în ziua oricărui meci în care este implicat Lionel Messi. Pe lângă anumite obiecte pe care le ia la stadion, Antonela Roccuzzo se străduiește să-i aducă în ziua meciului și pe cei trei copii, pentru a-i purta noroc lui Messi.

ADVERTISEMENT

Indiferent unde va evolua, Lionel Messi, cel mai probabil va rămâne în fotbalul european. Starul argentinian doboară rând pe rând recordurile deținute de Cristiano Ronaldo în fotbalul din Europa. Starul lusitan s-a transferat la începutul anului în Arabia Saudită la Al-Nassr.

Lionel Messi e pregătit să plece de la PSG

Un alt indiciu care-l dă de gol pe Lionel Messi pentru o revenire la FC Barcelona este discursul pe care l-a avut în urmă cu câteva luni. Argentinianul a devenit din nou imaginea Horizon, linia de călătorii a Louis Vuitton, iar cu această ocazie a vorbit despre viitorul său.

ADVERTISEMENT

„Horizon pentru mine înseamnă să privesc spre viitor, să mă las purtat de val și să zbor cu imaginația mea. Să mă gândesc la ceea ce ar putea veni, la ceea ce s-ar putea întâmpla și să-mi imaginez un pic din toate. 

„Nu știu ce va urma, ce îmi rezervă viitorul, dar, așa cum am spus la început, îmi place să-mi imaginez, să mă gândesc la lucrurile care s-ar putea întâmpla, dar chiar nu știu care va fi viitorul meu. Orice vrea Dumnezeu să fie, va fi”, a spus Lionel Messi.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,30 este cota pentru „total goluri PSG: sub 3,5” la meciul Angers – PSG

ADVERTISEMENT