Sport

O legendă a lui Liverpool acuză că a fost jignit de către Lionel Messi: „M-a făcut măgar!”. Video

Lionel Messi nu e ușă de biserică așa cum pare. Fostul mare fundaș al lui Liverpool, Jamie Carragher, a dezvăluit că a fost jignit de către argentinian pe rețelele de socializare.
22.01.2022 | 16:10
O legenda a lui Liverpool acuza ca a fost jignit de catre Lionel Messi Ma facut magar Video
ADVERTISEMENT

Jamie Carragher (43 de ani) a jucat toată cariera la Liverpool, adică între 1996 și 2013. Cu 38 de selecții și la naționala Albionului, fostul fundaș este în prezent expert Sky Sports, televiziune la care a făcut o dezvăluire șoc.

Carragher a afirmat că a fost jignit personal de către Lionel Messi (34 de ani), care l-a tras la răspundere pentru niște declarații ale sale din momentul transferului la Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi l-a făcut „măgar” pe Jamie Carragher

Fostul apărător englez a criticat mutarea argentinianului la vicecampioana Franței, iar apoi s-a trezit cu un mesaj jignitor de la Messi, pe Instagram.

„Am spus la începutul sezonului că Messi nu este un transfer grozav pentru PSG. După emisiune am primit un mesaj pe Instagram de la însuși Messi. Nu o să vă arăt conversația, deoarece este un lucru privat. Trebuie să vă spun însă că Messi m-a făcut măgar”, a afirmat Jamie Carragher.

ADVERTISEMENT

Carragher nu s-a arătat însă foarte deranjat de comportamentul septuplului Balon de Aur, ba, mai mult, a declarat că se simte mândru să fie făcut „măgar” de el. Cu toate acesta, britanicul n-a putut să se abțină să aibă ultimul cuvânt și nu l-a inclus în cea mai bună echipă din 2021.

„Sunt onorat să fiu numit măgar de către legenda Lionel Messi!

Sper că se uită și acum la emisiune pentru că vreau să-i spun: Lionel, eu chiar te iubesc foarte mult. Ești cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor și, în comparație cu tine, eu am fost un măgar. Accept asta. Dar tot nu prinzi echipa mea.

ADVERTISEMENT

Nu ai jucat suficient de bine, chiar dacă ai câștigat Copa America în vara lui 2021. Nu e suficient încât să-l las în afara echipei mele ideale pe Mo Salah”, a completat expertul Sky Sports.

Messi l-a copiat astfel pe rivalul Cristiano Ronaldo, care s-a luat de Antonio Cassano

La începutul lunii trecute, Lionel Messi era dat drept exemplu de către Antonio Cassano. Italianul a povestit într-un podcast cum a fost luat la rost de către Cristiano Ronaldo, pe Whats App, pentru niște critici similare celor pe care Carragher i le-a adus argentinianului. Atunci, Cassano îi recomanda superstarului de la Manchester United să aibă un comportament precum cel al lui Messi, dar se pare că playmaker-ul argentinian a picat și el testul.

ADVERTISEMENT

„Cristiano mi-a scris pe Whats App să îi ofer mai mult respect, să respect tot ceea ce el a câștigat și golurile pe care le-a marcat. Nu îmi e frică să spun adevărul. Îl înfrunt și pe el și pe toată lumea, de la Papă până la ultima persoană de pe pământ

Mi-a zis că el a dat peste 750 de goluri și eu doar 150. Dragă Cristiano, hai să îți spun ceva. Ai tot ce îți trebuie! Fii mai calm și relaxat. Fii ca Messi, care stă fără nicio grijă, în loc să îmi scrie mie.

Buffon și Chiellini știu că m-am supărat foarte tare din cauza acestor mesaje. Cristiano, nu înțeleg ce e în neregulă cu tine? Care e problema ta?”, au fost cuvintele lui Antonio Cassano, despre Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT