Sport

Lionel Messi, la al 30-lea gol pentru PSG! Starul argentinian, decisiv în victoria cu Nice. Video

Lionel Messi a reuşit să marcheze cel de-al 30-lea gol, în toate competiţiile, pentru PSG. Atacantul argentinian a fost decisiv în victoria cu Nice.
09.04.2023 | 00:24
Lionel Messi la al 30lea gol pentru PSG Starul argentinian decisiv in victoria cu Nice Video
Lionel Messi, la golul 30 pentru PSG
ADVERTISEMENT

PSG a învins-o pe Nice, scor 2-0, în etapa a 30-a din Ligue 1 şi continuă să aibă un avans de şase puncte faţă de Lens, ocupanta locului 2. Lionel Messi a deschis scorul în deplasarea de pe Coasta de Azur şi a ajuns la 30 de goluri marcate pentru campioana Franţei.

Lionel Messi, 30 de goluri pentru PSG. A ajuns la 18 reuşite în actualul sezon

Lionel Messi a deschis scorul, în minutul 26, din Nice – PSG 0-2, după ce a reluat mingea trimisă de Nuno Mendes în poarta lui Kasper Schmeichel. Cu această ocazie, argentinianul a ajuns la cel de-al 30-lea gol, în toate competiţiile, pentru formaţia de pe “Parc des Princes”. VEZI AICI VIDEO CU GOLUL.

ADVERTISEMENT

În minutul 76, Lionel Messi şi-a scris numele şi pe lista pasatorilor, după ce Sergio Ramos a dublat avantajul lui PSG, în urma unui corner executat de fostul său rival din El Clasico. Cei doi s-au bucurat la marginea terenului, iar imaginile au devenit imediat virale pe reţelele de socializare. “Cine şi-ar fi imaginat o astfel de imagine în urmă cu cinci ani?”, a fost comentariul unui internaut, care imediat a făcut înconjurul Internetului.

În actualul sezon, Lionel Messi a marcat 19 goluri în 34 de meciuri. De asemenea, starul lui PSG a mai oferit alte 18 pase decisive. După reuşita din victoria cu Nice, atacantul de 35 de ani a devenit al doilea golgheter al echipei. Kylian Mbappe este lider, cu 31 de goluri, în timp ce Neymar are 18 reuşite.

ADVERTISEMENT

Pentru prestaţia din Nice – PSG 0-2, Lionel Messi a fost notat, pe platforma FotMob, cu 8,8. Pe lângă golul din minutul 26, Leo a mai avut două şuturi, însă doar unul a fost cadrat pe spaţiul porţii lui Kasper Schmeichel.

Lionel Messi ar putea să plece de la PSG la finalul sezonului

Săptămâna meciului cu Nice a fost una agitată la PSG, după ce L’Equipe a anunţat că Lionel Messi este pregătit să părăsească formaţia la finalul sezonului. Huiduit de fanii parizienilor, după mai multe evoluţii neconvingătoare în acest an, argentinianul ar urma să aibă, dacă va rămâne pe “Parc des Princes”, salariul diminuat cu 75% din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

“Nu poți fluiera unul dintre cei mai buni jucători din echipă cu 13 goluri și 13 pase decisive. Nu este o informație, este o dorință, Messi trebuie să se întoarcă la Barcelona din dragoste pentru fotbal și pentru că nu a plecat așa cum trebuia. Lacrimile rămas-bunului lui îmi dovedesc asta”, spunea Thierry Henry, după ce Lionel Messi a fost fluierat de fani după înfrângerea cu Lyon.

Lionel Messi nu duce lipsă de oferte, iar o revenire la FC Barcelona, echipă pe care a părăsit-o în vara lui 2021, este luată în considerare. De asemenea, Al Hilal are o ofertă astronomică, astfel că rivalitatea cu Cristiano Ronaldo ar urma să se mute total în Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Al Hilal i-a pregătit un salariu anual de 400.000.000 de euro, însă German Garcia Grova, jurnalist de la TyC Sports, a susţinut că oferta a fost refuzată de Lionel Messi. “Cel mai bun jucător al tuturor timpurilor vrea să continue în Europa. PSG oferă o prelungire cu reducere salarială, în timp ce Barcelona rămâne în așteptare”, a anunţat jurnalistul sud-american.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,59 este cota pentru “1 solist” la meciul PSG – Lens

ADVERTISEMENT