Sport

Lionel Messi, la prima dublă în Ligue 1 pentru PSG! A lovit-o pe Montpellier în 14 minute. Video

Lionel Messi se apropie de finalul primului său sezon la PSG şi abia în penultima etapă din Ligue 1 a reuşit să marcheze prima dublă în campionat. Argentinianul a ajuns la 11 goluri pentru parizieni.
15.05.2022 | 00:13
Lionel Messi la prima dubla in Ligue 1 pentru PSG A lovito pe Montpellier in 14 minute Video
Lionel Messi a marcat prima dublă în campionat pentru PSG
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a câştigat titlul în Ligue 1, vedetele lui PSG nu au intrat încă în vacanţă. În penultima etapă din campionat, parizienii au învins-o pe Montpellier, scor 4-0, iar Lionel Messi a deschis drumul spre victorie.

Lionel Messi, dublă în 14 minute în Montpellier – PSG 0-4

Lionel Messi a deschis balul de pe terenul lui Montpellier în minutul 6, când a marcat cu un şut din careu, după o pasă venită de la Kylian Mbappe. Cei doi au conlucrat şi al doilea gol, când atacantul de 23 de ani l-a pus într-o situaţie ideală pe starul argentinian, iar acesta a reuşit dubla după ce l-a driblat pe portarul advers, în minutul 20.

ADVERTISEMENT

Până la meciul cu Montpellier, Lionel Messi marcase 4 goluri pentru PSG în Ligue 1, iar dubla din etapa a 37-a este prima în campionat din actualul sezon. Argentinianul mai reuşise două duble în Liga Campionilor, în victoriile cu RB Leipzig (3-2) şi cu Brugge (4-1).

Pentru PSG urmează meciul cu Metz, ultimul al sezonului, pe “Parc des Princes”, când fanii lui PSG ar putea să vadă ultima oară, cel mai probabil, tripleta stelară formată din Lionel Messi, Kylian Mbappe şi Neymar. La partida cu Montpellier, brazilianul a fost suspendat. VEZI AICI VIDEO.

ADVERTISEMENT

Angel Di Maria şi Neymar au închis tabela în meciul cu Montpellier

La şase minute de la dubla lui Lionel Messi, Angel Di Maria a dus scorul la 3-0, cu un şut spectaculos din interiorul careului. În a doua repriză, în minutul 60, Kylian Mbappe a închis tabela cu un gol marcat dintr-o lovitură de la 11 metri. Lionel Messi putea să bată penalty-ul, însă a preferat să-i cedeze ocazia atacantului de 23 de ani. VEZI AICI VIDEO.

Vedetele lui PSG pleacă în Qatar după meciul din Ligue 1

Duminică dimineaţă, la câteva ore după victoria din campionat, vedetele lui PSG vor pleca în Qatar. Jucătorii lui Mauricio Pochettino se vor întâlni cu fanii echipei de acolo, dar vor participa şi la mai multe evenimente ale sponsorilor şi partenerilor clubului.

ADVERTISEMENT

PSG va petrece două zile în Qatar, 15 şi 16 mai, ca mai apoi să se întoarcă în Franţa pentru meciul cu Metz, din ultima etapă. Cu această ocazie, fanii parizienilor au primit un indiciu clar cu privire la viitorul lui Kylian Mbappe.

Atacantul de 23 de ani nu va face deplasarea în Qatar, iar presa din Spania susţine că este semnul clar al plecării lui Kylian Mbappe în vară. De altfel, presa internaţională a anunţat că francezul ar urma să dea un răspuns final în acest weekend, iar rămânerea în Franţa pare că a oferit verdictul final.

ADVERTISEMENT

În loc să meargă în Qatar, Kylian Mbappe va fi prezent la gala Uniunii Naţionale a Fotbaliştilor Profesionişti din Franţa. Cu această ocazie, cel mai probabil, atacantul de 23 de ani va primi premiul de cel mai bun fotbalist al anului în Ligue 1.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Metz: 1,76 este cota pentru „peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT