Fotbal international

Lionel Messi la PSG? Oferta de nerefuzat cu care francezii încearcă să formeze tripleta magică

28.04.2021 | 12:06
Lionel Messi la PSG Oferta de nerefuzat cu care francezii incearca sa formeze tripleta magica
ADVERTISEMENT

Imposibilul e pe cale să devină posibil. Dacă până mai ieri nici nu se putea pune problema să o părăsească pe FC Barcelona, Lionel Messi pare acum tentat să accepte o nouă provocare, iar PSG a demarat deja negocierile.

Marcelo Bechler, jurnalistul care în 2017 a anunțat transferul lui Neymar, susține că patronul clubului este dispus să satisfacă toate pretențiile starului argentinian, din dorința de a forma în sezonul viitor, împreună cu Neymar și Mbappe, tripleta care să aducă la Paris mult-râvnitul trofeu al Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Mutarea nu va fi, însă, ușor de realizat, căci David Beckham a intrat „pe fir” și își dorește cu orice preț să-l aducă în Statele Unite ale Americii. În plus, familia lui Messi a investit recent nu mai puțin de 7,3 milioane de dolari într-un apartament de lux din Miami.

Lionel Messi, dorit de PSG. Șeicii i-au făcut o ofertă imbatabilă

Potrivit corespondentului TNT Sports Brasil, pentru a-l convinge să evolueze pe „Parc de Princes” din sezonul viitor, PSG i-ar fi oferit lui Messi un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.

ADVERTISEMENT

Tot el o indica, însă, în vara trecută, de îndată ce argentinianul și-a anunțat plecarea de la Barcelona, printr-un fax trimis pe adresa clubului, pe Manchester City ca posibilă destinație a acestuia, mutare care nu s-a mai realizat.

Jurnalist din Minas Gerais, care a trecut prin Sao Paulo şi locuieşte în Barcelona. Corespondent TNT Sport şi Radio Itatiaia. Scrie pentru Lancenet”, este descrierea afișată de Marcelo Bechler pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Beckham îl vrea cu orice preț pe Lionel Messi în MLS

În calea transferului stă, însă, oferta făcută de David Beckham, care își dorește ca Leo să completeze lista vedetelor ce evoluează deja în campionatul american. De altfel, tatăl său a achiziționat recent un apartament de lux situat în South Beach.

Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete.

ADVERTISEMENT

Au fost menționați Leo și Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiție și vrea să câștige.

Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta își dorește. Miami este cu adevărat o atracție. Vrem să aducem jucători precum Messi și Ronaldo”, a dezvăluit Beckham, patronul echipei Inter Miami.

ADVERTISEMENT