Fotbal international

Foto. Jucătorii lui FC Barcelona, cadou de la sponsori. Ce maşină a primit Messi!

Lionel Messi şi colegii lui de la FC Barcelona au primit maşini noi de la unul dintre sponsorii clubului. Fotbaliştii catalani s-au distrat cu această ocazie testând automobilele pe circuitul din Montmelo.
30.11.2017 | 18:49
Foto Jucatorii lui FC Barcelona cadou de la sponsori Ce masina a primit Messi

După antrenamentul de dimineaţă, jucătorii lui FC Barcelona au fost invitaţi de unul dintre sponsorii clubului pentru o acţiune susţinută pe circuitul din Montmelo. Cu această ocazie, fotbaliştii antrenaţi de Ernesto Valverde şi-au primit şi noile automobile.

Lionel Messi şi compania s-au distrat conducând maşini de curse. Singurul care a avut o problemă a fost Jordi Alba. Fundaşul stânga al catalanilor nu a reuşit să găsească mânerul maşinii, faza stârnind amuzamentul colegilor.

Ce maşină a primit Lionel Messi

Catalanii şi-au ales noile maşini, iar cu această ocazie le-au primit din partea sponsorului. Lionel Messi şi-a ales un Audi RS6 Avant 4.0 TFSI, cu un preţ de 126.500 de euro. Andres Iniesta a primit un Audi SQ7 4.0 TDI, evaluat la 129.000 de euro. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Luis Suarez şi Gerard Pique şi-au ales acelaşi model cu cel al lui Lionel Messi. Ernesto Valverde, antrenorul echipei, a ales un model Audi Audi Q7 e-tron 3.0 TDI, cu un preţ de catalog de 80.100 de euro.

Tags: