Sport

Messi şi Neymar, atacaţi după eliminarea lui PSG din Liga Campionilor: “Doi mercenari!” Brazilianul ar putea să fie vândut în vară

Eliminarea lui PSG din Liga Campionilor nu s-a lăsat fără ecou în Franţa, iar Lionel Messi şi Neymar sunt consideraţi vinovaţi pentru rezultatul din returul cu Real Madrid.
11.03.2022 | 08:03
Messi si Neymar atacati dupa eliminarea lui PSG din Liga Campionilor Doi mercenari Brazilianul ar putea sa fie vandut in vara
Neymar şi Lionel Messi au fost criticaţi dur după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

PSG a părăsit Liga Campionilor după dubla cu Real Madrid, din optimile de finală, iar returul de pe “Bernabeu” a fost unul de coşmar. Lionel Messi şi Neymar au fost atacaţi de Jerome Rothen, fost jucător al parizienilor, pentru prestaţia din partida disputată miercuri.

Lionel Messi şi Neymar, responsabili pentru eliminarea lui PSG din Liga Campionilor

La o zi după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor, Jerome Rothen i-a făcut praf pe Lionel Messi şi Neymar. Fost jucător al parizienilor în perioada 2004-2010, acesta este cunoscut ca un contestatar al starului argentinian.

ADVERTISEMENT

“În opinia mea, Neymar şi Messi sunt responsabili pentru această înfrângere. Era rolul lor să-şi asume responsabilitatea în joc.

Pe cine să ataci? Doar nu o să-i atacăm pe Verratti, Danilo, Paredes sau Mbappe. Mă iau de ăştia doi mercenari. Asta e realitatea. Messi s-a plimbat pe teren. A făcut efort pentru 10 metri. Modric l-a dominat clar.

ADVERTISEMENT

Celălalt (n.r. Neymar), mă şi irită să-i pronunţ numele, a pierdut toate mingile. A fost dezastru. A jucat în mai puţin de 50% din meciurile lui PSG. Când e pe teren, îşi caută mereu scuza că abia a revenit după o accidentare. Nu, nu mai avem timp. Ar trebui să fie ultima seară în care ai fost pe teren”, a spus Jerome Rothen, joi, la emisiunea pe care o prezintă la RMC.

Neymar nu mai este dorit la PSG

Romain Molina, jurnalist care colaborează cu The Guardian, CNN, BBC şi The New York Times, a anunţat că PSG ia în calcul despărţirea de Neymar. Oficialii clubului de pe “Parc des Princes” îl consideră drept unul dintre responsabilii eşecului din dubla cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Neymar ar putea să fie vândut în vară, chiar dacă şi-a prelungit contractul cu PSG în mai 2021. Brazilianul a avut mari probleme cu accidentările, de când a ajuns în Ligue 1, la fel cum s-a întâmplat şi în actualul sezon, iar evoluţiile lui au fost şterse în ultima perioadă.

Kylian Mbappe, singurul din tripleta MNM care a ieşit în evidenţă

PSG a sperat că va da lovitura cu tripleta Messi-Neymar-Mbappe, însă doar atacantul de 23 de ani a reuşit să iasă în evidenţă în actualul sezon, dar şi în dubla cu Real Madrid. Francezul a marcat ambele goluri ale parizienilor, dar nu a fost de ajuns.

ADVERTISEMENT

În meciul tur, Lionel Messi a făcut un meci şters, iar prestaţia slabă a fost completată cu penalty-ul ratat în a doua repriză a duelului de pe “Parc des Princes”. Nici în retur nu a ieşit prea mult evidenţă şi a terminat partida fără şut pe spaţiul porţii.

Neymar a revenit pe teren, după accidentarea suferită în noiembrie 2021, în turul cu Real Madrid şi a făcut imediat diferenţa, cu pasa la golul lui Mbappe, însă atacantul francez a fost cel care a făcut toată faza. În retur, brazilianul i-a oferit o nouă pasă decisivă golgeterului, însă nu a mai ieşit cu nimic altceva în evidenţă.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Bordeaux: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT