Sport

Messi și Neymar, cei mai slabi de pe teren la Nice – PSG 1-0: ”Mingi pierdute și fără etica muncii”

PSG a suferit pe terenul lui Nice a treia înfrângere din acest sezon în Ligue 1, a doua la rând, iar Lionel Messi și Neymar au fost considerați printre cei mai slabi jucători de pe teren.
06.03.2022 | 10:40
Messi si Neymar cei mai slabi de pe teren la Nice  PSG 10 Mingi pierdute si fara etica muncii
ADVERTISEMENT

Parizienii au cedat pe Allianz Riviera, scor 0-1, într-un meci în care au dominat steril, dar s-au lovit de o echipă bine așezată în teren și care a așteptat cu răbdare momentul pentru a da lovitura de grație.

Lionel Messi și Neymar, făcuți praf după eșecul lui PSG cu Nice

Antrenorul Mauricio Pochettino a fost lipsit de cel mai în formă jucător al momentului, Kylian Mbappe fiind suspendat, iar fanii celor de la PSG își puneau mari speranțe în vedetele Lionel Messi și Neymar, doar că cei doi au făcut un meci catastrofal.

ADVERTISEMENT

Atacanții parizienilor au primit cele mai mici note din partea jurnaliștilor francezi, dar marea problemă o reprezintă faptul că ei par complet ieșiți din formă cu doar câteva zile înaintea meciului retur cu Real Madrid, din optimile de finală ale Champions League.

Neymar a fost notat cu 2 din 10 de site-ul 90min.com, la fel ca și mijlocașul olandez Georginio Wijnaldum, în timp ce Messi a primit nota 3, aceeași care i-a fost acordată și fundașului spaniol Juan Bernat.

ADVERTISEMENT

”Câteva sclipiri drăguțe atunci când a avut mingea, dar asta s-a întâmplat rar. Și atunci când s-a întâmplat nu a avut curajul de a pătrunde mai incisiv”, a scris sursa citată despre argentinian, în timp ce despre evoluția brazilianului a notat: ”A pierdut mingea de foarte multe ori, oferind o etică a muncii similară lui Messi”.

Parizienii, record negativ de când au fost preluați de qatarezi

Note mici au mai primit argentinianul Angel Di Maria și portughezul Danilo Pereira, ambii notați cu 4, în timp ce cel mai bun jucător al parizienilor a fost desemnat portarul costarican Keylor Navas, care a primit nota 7.

ADVERTISEMENT

Note de trecere au mai primit fundașii Thilo Kehrer, Abdou Diallo, mijlocașul Marco Verratti și atacantul Mauro Icardi, care a prins doar un sfert de oră, care au fost notați cu 5, în timp ce căpitanul Marquinhos a primit nota 6.

Insuccesul de pe Coasta de Azur aduce cu el un record negativ pentru PSG în Ligue 1, dar în același timp zguduie încrederea oamenilor lui Mauricio Pochettino cu doar patru zile înaintea returului cu Real Madrid din optimile Champions League.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota NETBET pentru Real Madrid – PSG: 1,31 este cota pentru ”PSG se califică”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT