Fotbal international

Lionel Messi nu-l mai vrea pe Ernesto Valverde la Barcelona! ”Ruptura e totală”

Autor: Traian Terzian | 30.09.2018 | 14:33
Lionel Messi nu-l mai vrea pe Ernesto Valverde la Barcelona! ”Ruptura e totală”
Lionel Messi nu-l mai vrea pe Ernesto Valverde pe banca tehnică a echipei FC Barcelona

Atacantul Lionel Messi nu-l mai vrea pe Ernesto Valverde pe banca tehnică a echipei FC Barcelona, realițiile dintre cei doi devenind extrem de reci după ce fotbalistul a fost doar rezervă la întâlnirea cu Athletic Bilbao. Publicația Diario Gol a scris că argentinianului nu i-a picat deloc bine decizia antrenorului de a-l nu-l titulariza.

”Ruptura dintre Messi şi antrenor e totală. Dovada a venit în urmă cu câteva zile, când Valverde a ţinut să poarte o discuţie cu jucătorii după înfrângerea cu Leganes pentru a pune lucrurile în ordine, dar Messi a plecat. Căpitanul nu a vrut să audă nimic din ce avea antrenorul de spus după înfrângere. Iar asta nu i-a plăcut deloc lui Ernesto!”, au scris jurnaliștii spanioli.

Lionel Messi nu-l mai vrea pe Ernesto Valverde la Barcelona: ”Încrederea e la cel mai jos nivel”

Supărat de gestul lui Lionel Messi, antrenorul catalanilor a decis să-l țină pe banca de rezerve la întâlnirea cu Athletic Bilbao, la fel ca și pe mijlocașul Sergio Busquets: ”Decizia lui Valverde nu a avut legătură cu rotaţia, ci s-a vrut a fi un semnal pentru cei mai importanţi jucători ai echipei”.

Lionel Messi părăsește dezamăgit terenul după meciul FC Barcelona - Athletic Bilbao 1-1
Lionel Messi părăsește dezamăgit terenul după meciul FC Barcelona – Athletic Bilbao 1-1

”Echipa nu joacă nimic şi se află în această situaţie de ceva timp deja. Liderii nu înţeleg insistenţa cu care Valverde îl pune în primul 11 pe Dembele şi încrederea acordată lui Nelson Semedo sau desele înlocuiri ale lui Coutinho şi rotaţia jucătorilor când nu e cazul… Pe scurt, încrederea în Ernesto e la cel mai jos nivel, atât din partea jucătorilor, cât şi a fanilor”, au scris spaniolii, comentând faptul că Lionel Messi nu-l mai vrea la Barcelona pe Ernesto Valverde.

Sâmbătă seară, pe Camp Nou, FC Barcelona a remizat cu Athletic Bilbao, scor 1-1, reușind egalarea pe finalul jocului. Lionel Messi a fost introdus pe teren în minutul 55 și a dat pasa decisivă la golul egalizator marcat de Munir El Haddadi.

La finalul întâlnirii, superstarul argentinian a avut un conflict cu arbitrul Santiago Jaime Latre pe care l-a acuzat pentru maniera în care a condus jocul. ”Centralul” nu a stat prea mult pe gânduri și i-a acordat cartonașul galben lui Messi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!