ADVERTISEMENT
Fotbal international

Lionel Messi nu semnează cu Manchester City! Tatăl lui Pep Guardiola a dezvăluit de ce nu va ajunge argentinianul în Anglia

Autor: Patrice Podina | 07.05.2021 | 12:55
Lionel Messi nu semnează cu Manchester City! Tatăl lui Pep Guardiola a dezvăluit de ce nu va ajunge argentinianul în Anglia

Mai puțin de două luni au mai rămas până când contractul lui Lionel Messi cu Barcelona va ajunge la scadență. Starul argentinian nu se grăbește să dea un răspuns ofertelor clubului catalan, iar acest lucru îi face pe fanii blaugrana să ia în calcul orice scenariu.

ADVERTISEMENT

Însă, pe cel mai bun fotbalist al planetei nu și-l pot permite decât un grup restrâns de cluburi, între care și Manchester City, grupare manageriată de fostul tehnician al catalanilor Pep Guardiola.

Tatăl antrenorului, Valenti Guardiola, i-a liniștit pe fanii Barcelonei și a explicat de ce Messi nu va colabora cu fiul său la Manchester City, deși între cei doi există o relație specială încă de pe vremea când cucereau trofeu după trofeu cu gruparea blaugrana.

Ce spune Valenti Guardiola despre relația fiului său cu Messi și Barcelona

Într-un interviu acordat cotidianului Marca, tatăl lui Pep Guardiola a vorbit despre relația pe care acesta o are cu gruparea de pe Camp Nou și cu Lionel Messi, alături de care a scris istorie la Barcelona.

ADVERTISEMENT

”Nu există o echipă care să nu-l vrea pe Messi. Nu cred că lui Pep nu i-ar plăcea să-l aibă la City. Dar Messi e la Barcelona, iar Josep iubește clubul. Nu ar vrea să-i facă rău luându-i jucătorul”, a spus Valenti Guardiola, pentru sursa citată.

Vorbele părintelui lui Pep nu au, însă, darul de a-i liniști întru totul pe suporterii Barcelonei. Starul argentinian este ademenit și de PSG. Parizienii îi oferă un contract faraonic, dar și mule alte facilități, între care posibilitatea de a evolua din nou alături de bunul său prieten Neymar.

Barcelona îi pregătește lui Messi pregătește un contract pe viață

Președintele catalanilor, Joan Laporta, face eforturi importante pentru a obține acordul fotbalistului argentinian de a continua la Barcelona și i-a pregătit acestuia un contract impresionant.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului The Times, Laporta s-a întâlnit recent cu Jorge, tatăl fotbalistului, care îndeplinește și rolul de impresar, și i-a pus pe masă un contract valabil pentru următorii zece ani.

Mai mult, la expirarea acestuia, Lionel Messi ar urma să devină ambasador al clubului catalan în Statele Unite ale Americii și să ocupe un post în organigrama clubului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!