Sport

Lionel Messi, pași de dans alături de Antonela Roccuzzo în echipamentul Argentinei. Imaginile cu superstarul lui PSG au devenit virale. Video

Lionel Messi a fost surprins dansând alături de Antonela Roccuzzo, soția sa, în echipamentul Argentinei. Imaginile au fost surprinse de Nicolas Otamendi.
26.03.2023 | 16:02
Lionel Messi pasi de dans alaturi de Antonela Roccuzzo in echipamentul Argentinei Imaginile cu superstarul lui PSG au devenit virale Video
Lionel Messi a dansat cu Antonela Roccuzzo în echipamentul Argentinei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este pe val în Argentina. Campionul mondial a înscris cu o execuție de poveste golul 800 al carierei în amicalul cu Panama, scor 2-0 și a sărbătorit alături de soția sa, Antonela Roccuzzo. Cei doi au dansat în echipamentul Argentinei.

Lionel Messi a dansat alături de Antonela Roccuzzo în echipamentul Argentinei

Perioada tensionată pe care a traversat-o Messi în ultimele meciuri la PSG a fost întreruptă de pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. Starul campioanei Franței a fost primit ca un zeu în Argentina după câștigarea Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

În amicalul cu Panama, Lionel Messi a celebrat trofeul în fața fanilor cu o execuție de poveste, prilej prin care starul argentinian a ajuns la al 800-lea gol marcat în carieră. După partida câștigată cu 2-0 în fața Panama, fotbaliștii argentinieni au mers într-un club din Buenos Aires și au petrecut până dimineața.

Nicolas Otamendi, fundașul central al Argentinei, a fost activ pe rețelele de socializare și a postat o serie de imagini în care au fost surprinși printre alții Angel Di Maria, Leandro Paredes sau Paulo Dybala, toți puși pe distracție. La un moment dat, pe materialul video au apărut Lionel Messi și Antonela Roccuzzo care au dansat în echipamentul naționalei „Albiceleste”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Argentinei au petrecut până la patru dimineața

Distracția starurilor Argentinei a durat până la patru dimineața, ora locală, dacă ne raportăm la postările făcute de Nicolas Otamendi pe Instagram. Petrecerea a fost încununată cu o poză de grup.

„Pe viaţă. Ce grup grozav”, a reacționat fundaşul German Pezzella. „Merg şi la război cu voi”, a completat mijlocaşul defensiv Rodrigo De Paul. După victoria cu Panama, pentru Argentina urmează duelul cu naționala Curacao care va avea loc marți, 28 martie, ora 02:00.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pregătire din această lună pentru campioana mondială va avea loc pe stadionul Santiago del Estero. Amicalul cu Panama a fost primul meci al Argentinei după ce a devenit campioană mondială. Naționala lui Lionel Scaloni a câștigat finala cu Franța la loviturile de departajare.

Lionel Messi mai are nevoie de un gol pentru a ajunge la 100 de reușite pentru Argentina

Lionel Messi, cu golul din meciul amical cu Panama, a ajuns la cota 99 în tricoul Argentinei. Dacă va înscrie și în partida cu Curacao, starul lui PSG va atinge cota 100 în tricoul echipei „Albiceleste”. „Știu că a fost ziua noastră. Noi, campionii, sărbătorim, dar nu vreau să uit de jucătorii care au fost aici înainte.

ADVERTISEMENT

Au făcut tot posibilul pentru a realiza acest lucru și au fost foarte aproape de Copa America și de Cupa Mondială. Merită totul, recunoașterea Argentinei. Şi ei au dat totul pentru acest tricou”, a declarat Lionel Messi, la finalul partidei cu Panama.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,68 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul PSG – Lyon

ADVERTISEMENT