Fotbal international

Lionel Messi, pe lista transferurilor la PSG! “Îşi doreşte o nouă aventură”

05.12.2020 | 14:14
Lionel Messi pe lista transferurilor la PSG Isi doreste o noua aventura
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este dorit de cei de la PSG. Acolo va fi din nou coechipier cu Neymar, iar PSG își va depune serios candidatura la câștigarea trofeului pe care și-l dorește așa mult, cel al Ligii Campionilor. 

Rivaldo este de părere că Neymar ar putea să-l convingă pe Lionel Messi să semneze cu PSG. Fostul mare jucător brazilian crede că prietenia dintre cei doi poate ajuta la negocieri, iar echipa franceză ar putea să-i aibă în lot pe Messi, Neymar și Mbappe în stagiunea viitoare.

ADVERTISEMENT

Neymar chiar a spus zilele trecute că cel mai mult vrea să joace din nou împreună cu Messi după ce au făcut echipă la Barcelona.

Neymar și Messi din nou colegi?

Argentinianul și brazilianul au fost coechipieri la Barca între 2013 și 2017 și au câștigat multe trofee. Contractul lui Messi cu Barca se termină la sfârșitul sezonului actual.

ADVERTISEMENT

„Neymar a avut o nouă evoluție bună în UEFA Champions League pe Old Trafford, contribuind cu două goluri la victoria lui Paris Saint-Germain și apropiindu-se mai mult de calificarea pentru faza următoare. Echipa franceză nu a început bine, dar are jucători minunați și o echipă foarte puternică care ar putea ajunge să lupte din nou pentru titlul UCL”, a spus Rivaldo, ambasador Betfair.

„După meci, Neymar a spus că i-ar plăcea să redevină coleg cu Lionel Messi, dezvăluind astfel și posibilitatea ca acest lucru să se întâmple în sezonul viitor. Sunt prieteni și probabil discută mult și, știind despre contractul lui Messi cu Barcelona care urmează să expire, cred că Neymar încerca să-și preseze clubul să-l aducă la PSG sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

PSG îl poate lua gratis pe Messi

Barcelona se află într-o situație dificilă, care a dus la noi alegeri, iar Messi va fi liber să negocieze cu un alt club din ianuarie, așadar, cred că condițiile existente ar putea încuraja o posibilă mutare în Franța. Lionel Messi pare că își dorește o nouă aventură în cariera sa și PSG știe că nu va trebui să plătească nimic Barcelonei pentru a-l obține, așa că ar putea pregăti o mutare pentru a semna cu vedeta argentiniană, care, în echipă cu Neymar, ar lupta pentru primul lor titlu UEFA Champions League din istorie”, a adăugat Rivaldo.

„În mijlocul tuturor evenimentelor îl avem pe Kylian Mbappe care, potrivit presei, încerca să plece la Real Madrid. Cu această nouă șansă, însă, de a juca alături de Messi și Neymar, cine știe dacă nu reconsideră și preferă să mai rămână puțin în Paris? Dacă Paris Saint-Germain va reuși să îi unească pe cei trei sezonul viitor, atunci francezii ar deține un trio fantastic care cu siguranță va face din PSG un concurent de top în toate competițiile la care participă, în special în Liga Campionilor, unde șansele lor ar crește substanțial.

ADVERTISEMENT

Vorbind de un club cu resurse financiare mari care nu va trebui să plătească Barcelona pentru a-l avea pe Lionel Messi, cred că există șanse realiste de a vedea acest trio uimitor în sezonul viitor”, a încheiat ambasadorul Betfair. Lionel Messi a marcat patru goluri în cele nouă meciuri în care a evoluat pentru Barcelona în acest sezon al campionatului Spaniei. Argentinianul a înscris de trei ori în cele trei partide de Liga Campionilor în care a evoluat. Messi e hotărât să meargă la PSG.

ADVERTISEMENT