Fotbal international

Lionel Messi, poză alături de șeicul PSG-ului și trofeul Cupei Mondiale. Mesajul campioanei Franței pentru Kylian Mbappe

Lionel Messi (35 de ani) a sărbătorit la Doha alături Nasser Al-Khelaifi, șeicul lui PSG, și trofeul Campionatului Mondial.
20.12.2022 | 17:26
Lionel Messi poza alaturi de seicul PSGului si trofeul Cupei Mondiale Mesajul campioanei Frantei pentru Kylian Mbappe
De 3 ori a câștigat Argentina Campionatului Mondial. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi e omul momentului în lume și un zeu în Argentina, în mod ironic după ce a învins Franța ca jucător al lui Paris Saint-Germain. Urmașul lui Diego Armando Maradona a fost întâmpinat la finalul meciului de patronul parizienienilor, șeicul Nasser Al-Khelaifi.

Lionel Messi, întâmpinat cu trofeul Cupei Mondiale de șeicul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi

Lionel Messi nu s-a putut despărți niciun moment de trofeul Cupei Mondiale la care a visat de 35 de ani, la fel ca întreaga Argentina după ultimul succes din urmă cu 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Șeicul PSG era sigur de faptul că un jucător al parizienilor va câștiga Camponatul Mondial, fie că era vorba de Kylian Mbappe sau Lionel Messi.

Așa că acesta nu putea lipsi din tribunele stadionului Lusail la finala Argentina – Franța. Nasser Al-Khelaifi s-a pozat alături de Messi și trofeul Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Visul cel mare al lui Nasser Al-Khelaifi câștigarea Ligii Campionilor a rămas neîmplinit, însă șeicul speră că Lionel Messi va reușit să aducă la PSG și cel mai important trofeu inter cluburi.

PSG, mesaj emoționant pentru Kylian Mbappe, marele pierzător al finalei

Kylian Mbappe a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram cu momentul în care trece pe lângă trofeul Cupei Mondiale la ceremonia de premiere.

ADVERTISEMENT

„Ne vom mai întâlni”, a promisiunea pe care a făcut-o Kylian Mbappe, iar postarea sa a devenit virală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)


PSG nu a putut trece peste suferința starului naționalei Franței și i-au transmis un mesaj emoționant: „Merci, Kylian! Suntem foarte mândri de tine!”. În doar 3 ore, mesajul a strâns peste 80.000 de aprecieri și sute de comentarii. Până și Pele i-a lăsat un mesaj lui Mbappe: „Merci”, i-a spus legenda fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa i-a transmis și el un mesaj lui Mbappe, care a fost foarte apreciat în comentarii

Joyskim Dawa, internaționalul camerunez al FCSB, i-a lăsat și el un mesaj în franceză lui Kylian Mbappe.

Mesajul lui Joyskim Dawa pentru Kylian Mbappe
Mesajul lui Joyskim Dawa pentru Kylian Mbappe

„Alesul conform profeției”, a scris fundașul central, făcând referire la faptul că lui Kylian Mbappe îi este scris să cucerească următorul Campionat Mondial cu naționala Franței.


  • 1,38 este cota NETBET pentru pronosticul „total goluri: peste 2,5” la partida PSG – Strasbourg

ADVERTISEMENT