Sport

Lionel Messi, prima reacție după ce Argentina a cucerit Copa America: „Rămâne în istorie”

Starul argentinian e în al nouălea cer după câștigarea Copei America în fața Braziliei, pe „Maracana”: „A fost un meci care va rămâne în istorie”.
11.07.2021 | 11:51
Lionel Messi prima reactie dupa ce Argentina a cucerit Copa America Ramane in istorie
ADVERTISEMENT

Cu Lionel Messi în formă maximă, Argentina a cucerit Copa America, după o finală câștigată la limită, scor 1-0, în fața Braziliei lui Neymar, și a rupt astfel un „blestem” vechi de 28 de ani. Vizibil emoționat, căpitanul „pumelor” a oferit o primă reacție după acest succes istoric, ținând să sublinieze, totodată, cea mai mare satisfacție a sa.

Nu trofeul în sine, ci faptul că eterna rivală a fost răpusă chiar „la ea acasă”, pe celebra „Maracana” din Rio de Janeiro. „A fost un meci care va rămâne în istorie”, susține Messi. Superba execuție care a decis partida i-a aparținut, însă, lui Angel Di Maria.

ADVERTISEMENT

Servit excelent de Rodrigo de Paul, în minutul 22, acesta l-a învins pe Ederson cu un lob de toată frumusețea. Și Brazilia a reușit să introducă mingea în poartă, dar arbitrul a anulat golul lui Richarlison pe motiv de offside.

Messi, în al nouălea cer după câștigarea Copei America

Încă nu realizăm că suntem campioni, nu conștientizăm ceea ce am reușit în această seară. Cred că a fost un meci care va rămâne în istorie.

ADVERTISEMENT

Nu doar pentru că am câștigat Copa America, ci și pentru că am învins Brazilia la ei acasă!”, a declarat Lionel Messi la finalul partidei.

Nici sutele de milioane de fani din mediul online nu au fost uitați. După o scurtă discuție cu familia, starul argentinian s-a fotografiat în vestiar, alături de trofeu.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Ce nebunie frumoasă! Este incredibil! Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Suntem campioni, la naiba”, a scris acesta în dreptul imaginii cu pricina, iar prietenii virtuali l-au răsplătit cu o mulțime de like-uri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Deși au doar opt, cinci și trei ani, băieții săi – Thago, Ciro și Mateo – se numără printre cei mai înfocați susținători ai „pumelor”. Stă mărturie videoclipul publicat cu puțin timp în urmă, tot pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Di Maria se destăinuie. Ce i-a spus Messi înaintea finalei Copa America

În altă ordine de idei, eroul din finala Copei America a dezvăluit, imediat după fluierul final, cum a reușit căpitanul Lionel Messi să-l motiveze înaintea partidei. „Mi-a zis înainte de meci că asta era finala mea pentru că nu am jucat cu Chile în finala din Statele Unite și nu am jucat nici în finala Mondialului din 2014.

Ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi jucat în acele finale? Nu știu. Așa a fost să fie, să joc azi și să câștigăm. Sunt fericit pentru fetele mele, pentru soția mea și pentru toată lumea care ne-a susținut și a venit aici. Urmează un Campionat Mondial și avem un moral foarte bun”, a declarat Angel Di Maria, marcatorul unicului gol al partidei de pe „Maracana”.

ADVERTISEMENT