Sport

Lionel Messi, primul gol pentru PSG în Ligue 1. Neymar, moment tensionat cu Mauricio Pochettino. Video

Lionel Messi a spart gheața la PSG! Superstarul argentinian a marcat primul gol în campionat pentru vicecampioana Franței. În schimb, colegul Neymar a avut parte de un moment tensionat cu Pochettino.
20.11.2021 | 20:17
Lionel Messi primul gol pentru PSG in Ligue 1 Neymar moment tensionat cu Mauricio Pochettino Video
ADVERTISEMENT

Lionel Messi (34 de ani) a avut nevoie de șase meciuri pentru a marca primul său gol la PSG în Ligue 1. Superstarul argentinian a spart gheața în etapa a 14-a, când, în minutul 87 a stabilit rezultatul final al partidei cu Nantes, 3-1.

Lionel Messi, primul gol în Ligue 1 pentru PSG. Neymar a fost nemulțumit de schimbarea lui Pochettino

Messi a luat pe cont propriu o acțiune, pe care a finalizat-o cu un șut, cu piciorul stâng, la colțul lung, care nu i-a dat nicio șansă goalkeeperului „canarilor”, Alban Lafont.

ADVERTISEMENT

Messi a ajuns astfel la cota 4 în tricoul lui PSG, fostul playmaker al Barcelonei reușind să marcheze alte trei goluri în UEFA Champions League.

În ciuda scorului, meciul nu a fost deloc simplu pentru PSG. Vicecampioana Franței a jucat în inferioritate încă din minutul 65, atunci când Keylor Navas a văzut direct cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Deși se zvonea că nu va prinde nici foaia de joc după ce s-a accidentat în cantonamentul echipei naționale, Neymar a început ca titular partida cu Nantes. Brazilianul s-a dus însă mai devreme la vestiare din cauza eliminării portarului costarican.

În urma eliminării, Mauricio Pochettino a decis să îl trimită în teren pe Sergio Rico, iar cel care a fost sacrificat a fost Neymar. Decizia l-a nemulțumit total pe atacantul brazilian, care nici nu l-a băgat în seamă pe antrenor și s-a dis direct la vestiare.

ADVERTISEMENT

Neymar nu i-a aruncat nici măcar o privire antrenorului argentinian după efectuarea schimbării și a dat din cap în semn de nemulțumire. – VIDEO cu schimbarea lui Neymar

Neymar Pochettino
Ruptură între Neymar și Mauricio Pochettino? Cum a reacționat brazilianul când a fost schimbat de antrenorul lui PSG. Video. FOTO Twitter Pablo Giralt

PSG a reușit totuși să câștige meciul și să rămână la o distanță considerabilă în fruntea ierarhiei din Ligue 1. Celelalte goluri ale parizienilor au fost marcate de Mbappe (2) și Appiah (81-a.g.). De cealaltă parte, golul de onoare al lui Nantes i-a aparținut lui Kolo Muani.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mauricio Pochettino este pe locul 1 în clasament, cu 37 de puncte, 13 mai multe decât principala urmăritoare, Lens. PSG are însă și un meci mai mult disputat.

PSG se pregătește pentru derby-ul cu Manchester City

Pentru Paris Saint-Germain urmează acum un duel de foc cu Manchester City, în penultima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor. Partida de pe Etihad e programată miercuri, 24 noiembrie, de la ora 22:00. Englezii sunt lideri în grupa A, cu nouă puncte, unul mai mult decât PSG.

Înaintea dublei cu Nantes și Manchester City, Neymar a fost acuzat în presa din țara natală că s-a dat accidentat la echipa națională, acolo unde a ratat derby-ul cu Argentina din preliminariile lui CM 2022, încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Decarul” lui PSG se pare că este însă apt de joc și că va putea fi utilizat de Pochettino și împotriva lui City, dacă antrenorul argentinian nu s-a supărat prea tare pe vedeta sa pentru ieșirea din partida cu Nantes.

ADVERTISEMENT