Fotbal international

Lionel Messi, provocat de Edinson Cavani în timpul meciului amical Argentina-Uruguay. “Hai să ne batem!” Messi: “Când vrei tu!”. VIDEO

19.11.2019 | 11:00
Lionel Messi provocat de Edinson Cavani in timpul meciului amical ArgentinaUruguay Hai sa ne batem Messi Cand vrei tu VIDEO
ADVERTISEMENT

Amicalul de lux Argentina – Uruguay, disputat luni pe Bloomfield Stadium din Tel-Aviv, a adus mult spectacol și multă tensiune pe teren. Cele două mari rivale din America de Sud au încheiat la egalitate, scor 2-2, în urma unui duel în care Lionel Messi a fost în centrul atenției din toate punctele de vedere. Starul Barcelonei a avut o evoluție de excepție, a marcat și a fost la un pas de bătaie cu vârful lui PSG, Edinson Cavani.

Lionel Messi, conflict cu Edinson Cavani în timpul amicalului Argentina-Uruguay. “Hai să ne batem!” Messi: “Când vrei tu!”

La scorul de 1-0 pentru Uruguay, între autorul golului ”celeștilor”, Edinson Cavani, și Lionel Messi, căpitanul Argentinei, a izbucnit un conflict care se putea lăsa cu urmări. Messi a fost faultat dur de vârful legitimat la PSG și a reacționat imediat. Conform publicației argentiniene Ole, Cavani i-ar fi propus starului Barcelonei un duel fizic. Pe reluările oferite de camere care au transmis partida se observă gesturile lui Cavani.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a rămas dator și nu s-a temut de Cavani, un jucător mult mai impunător din punct de vedere fizic. Fostul Balon de Aur i-ar fi aruncat și el mănușa lui Cavani și i-a spus ”Ne batem când vrei tu”. Din fericire, deși erau extrem de tensionați, cei doi nu au mai ajuns la niciun conflict, fiind despărțiți de colegii lor Luis Suarez și Diego Godin.

  • Messi și Cavani au continuat duelul și la vestiare, acolo unde, conform presei din Argentina, numai intervenția lui Luis Suarez a împiedicat un conflict fizic.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, în formă de zile mari și la națională: a driblat jumătate din echipa adversă

Până la golul din prelungiri, Messi a avut o prestație de excepție contra Uruguayului. În prima repriză, la scorul de 0-0, starul Barcelonei a primit o minge în poziție centrală, iar Vecino și Cavani nu au reușit să-l deposedeze. Dezechilibrat și căzut pe gazon, Messi i-a driblat apoi pe Torreira și Caceres, iar în final a pasat perfect în lateral.

Argentina – Uruguay s-a încheiat 2-2. Cavani a deschis scorul pentru Uruguay în minutul 34. Vârful lui City, Aguero, a egalat în minutul 63, iar Luis Suarez părea să aducă succesul ”celeștilor” cu golul din minutul 68. Colegul său de la Barcelona, Messi, a egalat din penalty în minutul 90+2 și a stabilit scorul final al amicalului jucat în Israel.

ADVERTISEMENT
Tags: