Sport

Destinație surpriză pentru Lionel Messi. Vrea să plece în vară de la PSG, dar nu mai e dorit la Barcelona

Este tot mai clar că Lionel Messi nu s-a adaptat deloc la PSG și vrea să plece cât mai repede, dar faptul că Barcelona are rețineri în a-l aduce înapoi îl face să se gândească la o alegere surpriză pentru viitor.
23.03.2022 | 18:48
Destinatie surpriza pentru Lionel Messi Vrea sa plece in vara de la PSG dar nu mai e dorit la Barcelona
Este tot mai clar că Lionel Messi nu s-a adaptat deloc la PSG și vrea să plece cât mai repede, dar faptul că Barcelona are rețineri în a-l aduce înapoi îl face să se gândească la o alegere surpriză pentru viitor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După ce a absentat la eșecul drastic al parizienilor în meciul cu Monaco, Messi a plecat în Argentina pentru meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Nedorit la Barcelona, Lionel Messi ia în calcul o variantă neașteptată pentru plecarea de la PSG

Despre o posibilă plecare a lui Lionel Messi de la PSG înainte de termen s-a scris de mai mult timp, la fel cum s-a zvonit și de o revenire a sa la Barcelona. Dar acum, din Spania apare o destinație absolut neașteptată pentru argentinian.

ADVERTISEMENT

Directorul publicației OK Diario, Eduardo Inda, a dezvăluit faptul că starul argentinian ia în calcul varianta ca în această vară să se despartă de parizieni și să se întoarcă în țara natală, la Newell’s Old Boys, club unde și-a făcut junioratul.

Mai mult, jurnalistul a precizat că revenirea la Barcelona este în acest moment un subiect închis, deoarece președintele Joan Laporta nu ar fi de acord cu acest lucru, deși Xavi și-ar fi exprimat dorința de a-l avea în echipa sa pe Messi.

ADVERTISEMENT

”Messi vrea să plece de la PSG vara aceasta, s-a săturat. Vrea să se întoarcă la Barcelona, dar cel care îl oprește este Joan Laporta. Xavi ar fi de acord cu întoarcerea sa, dar frâna vine de sus. Posibilitatea este să ajungă să joace la Newell’s. Cert este că vrea să plece de la PSG, nu se simte confortabil la Paris”, a declarat Eduardo Inda.

Plecare lui Mabppe îl va convinge pe Messi să rămână la PSG?

Lionel Messi are un prim sezon dezamăgitor la PSG, marcând doar șapte goluri în toate competițiile. Evoluțiile sale au lăsat de dorit și i-au adus multe critici, iar eliminarea trupei lui Mauricio Pochettino din Champions League a aprins cu adevărat spiritele în capitala Franței.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Marca a scris de curând că argentinianul intenționează să termine cei doi ani de contract la PSG. Dincolo de acest aspect, plecarea iminentă a lui Kylian Mbappe la un alt club și declinul lui Neymar din ultima perioadă l-ar putea face pe Messi să devină şi mai important la Paris.

De asemenea, atacantul lui PSG are în vizor câștigarea Champions League din sezonul următor, calificarea fiind sigură cu ajutorul locului din Ligue 1. Eșecul cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu îl va determina pe Messi să dea totul pe teren în viitoarea competiție, întrucât obținerea cel puțin a unui trofeu european cu PSG este un țel pentru argentinian.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, este un admirator declarat al lui Lionel Messi, însă și-a dat seama că starul argentinian nu este un jucător de echipă și crede că acesta se va retrage în curând.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Lorient: 2,25 este cota pentru „1 solist și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT