Fotbal international

Lionel Messi putea să plece liber de contract până pe 1 iunie! Ce se întâmplă cu clauza argentinianului

01.06.2020 | 20:16
Lionel Messi putea sa plece liber de contract pana pe 1 iunie Ce se intampla cu clauza argentinianului
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este unul dintre cei mai emblematici fotbaliști care a jucat la Barcelona de-a lungul istoriei catalanilor. Starul argentinian ar fi putut să o părăsească pe Barcelona, conform unei clauze din contract, însă aceasta a expirat după 1 iunie.

Clauza secretă din contractul lui Lionel Messi

Lionel Messi a avut o clauză secretă în contract, conform căreia putea să plece de la data de 1 iunie, însă starul argentinian nu a fost tentat pentru niciun moment să-i părăsească pe catalani.

ADVERTISEMENT

Un jurnalist argentinian a susținut că Lionel Messi este aproape de o mutare la Newell’s Old Boys, din Argentina și de Inter Milano, din Italia, însă starul argentinian a dezmințit informația:

„Știre falsă! La fel ca aceea despre Newell’s. Ambele sunt false. Din fericire, nimeni nu le crede”, a fost mesajul lui Messi.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, afectat din cauza pandemiei de coronavirus

Lionel Messi a dezvăluit că a fost afectat din cauza pandemiei de coronavirus: „Noi toți rămânem cu o îndoială în suflet. Ne întrebăm cum va fi lumea după tot ce s-a întâmplat”.

„Dincolo de izolare, de această situație care ne-a surprins, ne-a șocat, mulți au fost cu adevărat afectați. Au rămas fără cei dragi și nici măcar nu s-au putut despărțit de ei. Asta e cel mai crud.

ADVERTISEMENT

 Argentinianul a văzut „mai multe lucruri negative în criza provocată de coronavirus, dar nu este nimic mai rău decât să nu mai ai lângă tine oamenii pe care-i iubești, rudele, prietenii. Simt o frustrare enormă. Este nedrept!”, a mai spus Messi pentru „El Pais”.

Lionel Messi a fost la un pas să plece de la Barcelona, acum patru ani, din cauza problemelor cu fiscul spaniol, iar starul argentinian a dezvăluit faptul că familia sa a avut mult de suferit din cauza scandalului creat din cauza datoriilor pe care nu le plătise către stat.

ADVERTISEMENT

„Atunci, din cauza acelor necazuri, am vrut să plec. Nu voiam să plec de la Barcelona, ci din Spania! Mă simțeam nedreptățit, hărțuit, și nu mai doream să rămân.

 Nu am primit nicio ofertă pentru că toată lumea era convinsă că nu plec niciodată.

 Dar mi-a fost greu, a suferit și familia mea. Noroc că erau mici copiii, dar a fost o perioadă cumplită pentru mine și familie. Nimeni nu a știut cât de afectat am fost”, a mărturisit Lionel Messi pentru presa iberică.

ADVERTISEMENT