Fotbal international

Lionel Messi s-a accidentat din nou. Verdictul oficial: întindere la mușchii aductori! Poate rata derby-ul cu Inter din Champions League

25.09.2019 | 22:38
Lionel Messi sa accidentat din nou Verdictul oficial intindere la muschii aductori Poate rata derbyul cu Inter din Champions League

Abia revenit pe teren după o accidentare care l-a ținut departe de gazon în acest start de sezon, Lionel Messi s-a accidentat din nou. Folosit pentru prima oară ca titular în La Liga, Messi a rezistat doar o repriză cu Villarreal.

UPDATE, 25 septembrie, ora 22:38 / Accidentat în meciul de campionat de marți cu Villarreal, Lionel Messi a primit diagnosticul din partea medicilor. Argentinianul a suferit o întindere la mușchii aductori de la piciorul stâng, anunță Mundo Deportivo.

Conform sursei citate, Messi va rata meciul Barcelonei cu Getafe din La Liga de pe 28 septembrie, iar șansele ca el să revină în Champions League la meciul cu Inter Milano, de pe 2 octombrie, sunt extrem de reduse.


Lionel Messi s-a accidentat din nou. Argentinianul, schimbat la pauză în meciul cu Villarreal

După patru etape pe bară și doar o repriză cu Granada, Lionel Messi a jucat primul meci ca titular în La Liga contra celor de la Villarreal. La 30 de minute de la începutul partidei, argentinianul a cerut primele îngrijiri medicale după o ciocnire cu un adversar. Starul Barcelonei a mai rezistat încă 15 minute, însă reluarea reprizei secunde nu l-a mai prins pe teren.

Messi a fost înlocuit la pauză de Ousmane Dembele, un alt jucător confruntat cu multe accidentări la Barcelona. Din primele informații oferite de presa catalană, Messi ar avea probleme musculare, iar Ernesto Valverde nu ar fi vrut să riște o accidentare mai gravă.

Lionel Messi, accidentare și înainte de startul sezonului
Lionel Messi, accidentare și înainte de startul sezonului

Lionel Messi, accidentare și înainte de startul sezonului

Messi a suferit o primă accidentare în perioada de pregătire și nu a participat la cele două meciuri de amicale din Statele Unite ale Americii, acolo unde Barcelona a înfruntat pe Napoli. Apoi, în startul sezonului, starul catalanilor a rămas la Barcelona pentru a urma un tratament și nu a făcut deplasarea la Bilbao, pentru primul meci din noul sezon. Se părea că accidentarea sa nu e gravă, însă ulterior lucrurile s-au complicat.

Messi, accidentat la o zi după ce a primit trofeul de jucătorul anului

Luni, 23 septembrie, la festivitatea anuală a decernării premiilor FIFA The Best pentru anul 2019, Lionel Messi a câștigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului. Argentinianul a reușit 51 de goluri și 22 de pase decisive în cele 50 de meciuri disputate în sezonul trecut pentru Barcelona.