Fotbal international

Verdict: Messi are fractură și ratează El Clasico! Trei săptămâni e out!

21.10.2018 | 01:09
Verdict Messi are fractura si rateaza El Clasico Trei saptamani e out

Lionel Messi a marcat cel de-al 32-lea său gol împotriva Sevillei, dar nu a rezistat prea mult timp pe teren. La patru minute distanță după golul său, Messi a căzut pe brațul drept în urma unui duel de joc și a avut nevoie de îngrijiri medicale.


UPDATE, ora 01.00. Presa spaniolă a anunțat verdictul în cazul lui Lionel Messi: superstarul argentinian are o fractură a antebrațului drept și va fi nevoit să ia o pauză de trei săptămâni! Decarul catalanilor va rata meciuri importante, în primul rând derby-ul cu Real Madrid de săptămâna viitoare (28 octombrie), precum și partidele din Champions League împotriva lui Inter Milano. În plus, va mai lipsi în două etape din La Liga, meciurile cu  Rayo Vallecano și Betis și confruntarea din Cupa Spaniei cu Leonesa.


Chiar dacă a mai continuat să joace preț de câteva minute, argentinianul a solicitat schimbarea în cele din urmă în minutul 24, fiind înlocuit de Ernesto Valverde cu Dembele. Messi reușise și o pasă de gol în acest meci la reușita lui Coutinho din minutul 2.

Lionel Messi s-a accidentat în Barcelona – Sevilla

Argentinianul are toate șansele să rateze partida programată la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor cu Inter, dar, mai important, poate rata și El Clasico de duminica viitoare. Barcelona va evolua pe teren propriu cu Real Madrid pe 28 octombrie și putem avea parte după foarte multă vreme de un duel fără Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Un verdict oficial în privința accidentări lui Messi vom afla în următoarele ore, dar presa catalană este îngrijorată deja, Radio Catalunya anunțând că leziunea este una destul de gravă. În același timp însă, MARCA îi liniștește pe fanii catalani și anunță că este exclusă o luxație a cotului, ceea ce înseamnă că Messi se poate recupera în trei-patru zile.

Poate marca golul 600 pentru Barcelona în El Clasico!

Interesant este că Messi a marcat golul 599 pentru Barcelona cu Sevilla, astfel că, dacă se va recupera la timp pentru meciul cu Real Madrid, poate atinge borna de 600 de goluri chiar în El Clasico.

Ajuns la 31 de ani, Messi continuă să strălucească, ajungând la 12 goluri și șase assist-uri în 12 partide oficiale disputate în tricoul Barcelonei în actuala stagiune.

Lionel Messi s-a accidentat în Barcelona - Sevilla și poate rata El Clasico de duminica viitoare
Lionel Messi s-a accidentat în Barcelona – Sevilla și poate rata El Clasico de duminica viitoare