Fotbal international

Lionel Messi s-a certat cu Gerard Pique! Scandal în vestiarul Barcelonei

02.10.2018 | 18:07
Lionel Messi sa certat cu Gerard Pique Scandal in vestiarul Barcelonei

Lionel Messi s-a certat cu Gerard Pique după ce FC Barcelona a obţinut doar două puncte în ultimele trei etape din La Liga. Fundaşul catalanilor este nemulţumit de faptul că argentinianul şi-a criticat colegii la finalul meciului cu Athletic Bilbao, când formaţia antrenată de Ernesto Valverde a câştigat în extremis un punct. În plus, căpitanul echipei este acuzat şi de faptul că nu iese în faţă când situaţia este dificilă la FC Barcelona.

“Gerard Pique l-a criticat pe Lionel Messi că nu discută cu presa atunci când echipa trece prin momente mai grele şi este atacată din toate părţile. Fundaşul consideră că Leo vorbeşte cu media doar când este la echipa naţională a Argentinei”, au susţinut cei de la “El Chiringuito”.

Lionel Messi s-a certat cu Gerard Pique şi din cauza defensivei Barcelonei

Lionel Messi s-a certat cu Gerard Pique şi din cauza defensivei echipei, care la ultimele meciuri a scârţâit, motiv pentru care FC Barcelona a obţinut doar două puncte în ultimele trei etape din La Liga. “Leo i-a transmis că apărarea gafează prea des în ultimul timp şi echipa a primit multe goluri în ultimele meciuri. I-a spus lui Pique că-l consideră drept unul dintre vinovaţi pentru situaţia apărării”, au mai anunţat spaniolii.

La finalul meciului Barcelona – Athletic Bilbao 1-1, Lionel Messi i-a criticat pe jucătorii din defensivă“În meciul cu Leganes am făcut o primă repriză bună, dar am pierdut cu 2-1. Azi am avut ocazii, dar nu am câștigat. Trebuie să fim mai puternici în defensivă. Nu se poate să încasăm goluri în fiecare meci! Venim după un sezon în care era foarte greu să primim gol. Cred că avem jucători pentru a fi o echipă mare și pentru a nu depinde de nimeni. Este păcat de ultimele rezultate, dar trebuie să fim liniștiți și conștienți că este un sezon foarte lung”, a susţinut Lionel Messi.

Lionel Messi s-a certat cu Gerard Pique după ultimele rezultate de la FC Barcelona
Lionel Messi s-a certat cu Gerard Pique după ultimele rezultate de la FC Barcelona
Tags: