Fotbal international

Lionel Messi s-a contrazis de două ori în interviul în care a anunțat că rămâne la Barcelona!

06.09.2020 | 13:25
Lionel Messi sa contrazis de doua ori in interviul in care a anuntat ca ramane la Barcelona
Messi vrea să plece de la Barcelona. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Subiectul principal în fotbalul mondial în această vară a fost povestea de „adio, dar rămân cu tine“ a lui Lionel Messi cu FC Barcelona.

Starul argentinian a înştiiţat clubul că vrea să plece, a lipsit de la testele medicale şi de la primele antrenamente, după care a revenit asupra deciziei şi va rămâne la gruparea catalană încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a explicat situaţia într-un amplu interviu, dar presa spaniolă a observat că declaraţiile recente se bat cap în cap cu unele mai vechi.

Lionel Messi: „Nu există niciun proiect de multă vreme“ / „Mereu am avut un proiect câştigător“

În interviul recent, Lionel Messi a avut mai multe declaraţii care nu se potrivesc, ba chiar sunt opuse, cu ceea ce spunea în urmă cu mai multe luni.

ADVERTISEMENT

„Nu există niciun proiect de multă vreme, nu e nimic“, acuza argentinianul conducerea catalană în interviu. Dar lucrurile nu stăteau la fel şi în octombrie trecut.

„Mereu am avut un proiect câştigător. Nu e vina proiectului, e vina noastră“, a încercat căpitanul să explice rezultatele sub aşteptări ale echipei sale.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi: „Le-am spus că vreau să plec“ / „Nu se pune problema să plec“

În februarie, superstarul argentinian dădea asigurări că nu va pleca de la Barcelona. „Niciodată nu s-a pus problema, nici acum. Dacă Barcelona mă vrea, nicio problemă“.

Totul s-a schimbat în vară, când a cerut să plece. Iar în interviul amintit, Messi s-a contrazis din nou: „Am transmis clubului, inclusiv președintelui, că vreau să plec. Am spus asta tot anul, am considerat că e timpul să fac un pas în spate. Am considerat că Barcelona are nevoie de mai mulți jucători tineri, de fotbaliști noi și că timpul meu aici s-a scurs. Mi-a părut foarte rău că am spus că îmi doresc să îmi închei cariera aici“.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a răzgândit în privinţa plecării de la Barcelona, acest lucru este valabil pentru vara aceasta. Messi a recunoscut faptul că motivul pentru care rămâne este clauza imensă care îl leagă de club.

„Motivul pentru care voi continua la Barcelona este faptul ca presedintele mi-a spus ca singura cale prin care pot sa plec e achitarea clauzei de 700 de milioane!“, a declarat Messi, în interviul amintit.

ADVERTISEMENT
Tags: