Sport

Catalanii anunță că Lionel Messi a semnat contractul cu noua echipă! Când ar urma să fie prezentat oficial

Lionel Messi este decis să nu își mai prelungească înțelegerea cu PSG, fiind la o semnătură distanță de a deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume.
03.06.2023 | 13:45
Catalanii anunta ca Lionel Messi a semnat contractul cu noua echipa Cand ar urma sa fie prezentat oficial
Lionel Messi, la o semnătură distanță de a deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
03-06-2023
10:50

Presa catalană susține că Leo Messi a semnat cu Al Hilal

Cotidianul catalan Sport a anunțat sâmbătă că Leo Messi a semnat cu Al Hilal pentru cel mai mare contract din istoria fotbalului. Argentinianul va încasa 400 de milioane de dolari pe sezon de la noua sa formație. 

Conform Sport, Messi va fi prezentat oficial la Al Hilal marți, 6 iunie. FC Barcelona a fost și ea în cursă pentru revenirea omului care a scris istorie pe Nou Camp, Dar formația blaugrana nu a putut concura cu saudiții, mai ales că are mari probleme financiare.

Starul argentinian nu vrea să mai continue la campioana Franței, mai ales după scandalul în care a fost implicat și în care a clubul l-a sancționat pentru călătoria pe care a făcut-o în Arabia Saudită.

Lionel Messi, la o semnătură distanță de a deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume

Lionel Messi este la o semnătură distanță de a deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume, fiind la o singură semnătură distanță de a deveni cel mai bine plătit fotbalist din lume.

ADVERTISEMENT

Campionul mondial are o ofertă de la Al Hilal de 500.000.000 de euro pe an, iar net ar urma să încaseze 300.000.000 de euro pe sezon, mai mult decât Cristiano Ronaldo la Al Nassr.

„Decizia lui Messi e iminentă”, titrează spaniolii de la ActuFoot. Pe lângă salariu, Lionel Messi va avea la dispoziție și multe bonusuri de performanță, care sunt ușor de atins.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani are Lionel Messi

Sezonul 2022/2023, de excepție pentru Lionel Messi

Lionel Messi a avut un sezon excepțional atât la PSG, cât și la naționala Argentinei. În decembrie acesta reușea să câștige Campionatul Mondial cu naționala Argentinei, după o finală dramatică împotriva Franței.

Deși în primul sezon la PSG nu a avut multe reușite, acum Lionel Messi a devenit singurul jucător din cele mai importante cinci campionate ale Europei care marchează mai mult de 20 de goluri în campionat și oferă peste 20 de pase decisive.

ADVERTISEMENT

Totodată, Lionel Messi a devenit și cel mai bun marcator din istoria naționalei Argentinei, cu 102 reușite, fiind peste fotbaliști precum Diego Armando Maradona, Gabriel Batistuta sau Sergio Aguero.

Lionel Messi este dorit în continuare și de FC Barcelona, însă nu mai are răbdare ca echipa lui Xavi să își rezolve problemele financiare și să îi facă o ofertă concretă, preferând să evolueze în afara Europei.

ADVERTISEMENT

O altă variantă pentru Messi ar fi și Inter Miami, echipa lui David Beckham din SUA, însă americanii nu pot concura cu Al Hilal la oferta salarială pentru starul argentinian.

  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt.com

  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,06 este cota pentru „total goluri PSG: sub 3” la meciul PSG – Clermont

ADVERTISEMENT