Fotbal international

Lionel Messi s-a săturat să fie asaltat de fani: „Nu se poate așa în fiecare zi!” Video

15.03.2021 | 17:52
Lionel Messi sa saturat sa fie asaltat de fani Nu se poate asa in fiecare zi Video
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști din lume, Lionel Messi, nu mai suportă atenția acordată de suporterii celor de la FC Barcelona și i-a confruntat pe aceștia. El este sătul să fie filmat când pleacă de la antrenamente.

La fel ca ceilalți fotbaliști ai catalanilor, Messi este așteptat zilnic, după sesiunile desfășurate sub comanda lui Ronald Koeman și este filmat. Imaginile ajung, ulterior, să fie publicate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pentru a opri asaltul fanilor, mai ales pe timp de pandemie, jucătorii Barcelonei au cerut clubului să înăsprească măsurile de securitate din jurul bazei de pregătire.

Lionel Messi s-a săturat să fie asaltat de fani. I-a certat pe puști, după antrenament

Tip umil și foarte prietenos cu suporterii, Lionel Messi a dovedit că și răbdarea sa are o limită. Argentinianul nu mai suportă să fie filmat și postat, ulterior, pe TikTok sau alte rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

După cel mai recent antrenament la celor de la FC Barcelona. argentinianul i-a confruntat pe tinerii suporteri care așteptau să îl poată înregistra, la ieșirea din baza sportivă a catalanilor.

„De fiecare dată încercați să faceți același clip. De ce, dacă s-au făcut deja o grămadă la fel? Nu aveți cum să faceți asta în fiecare zi. Vi se pare normal să faceți mereu asta?”, le-a reproșat Messi fanilor, conform publicației Cuatro.

ADVERTISEMENT

Joan Laporta face eforturi pentru a-l convinge să rămână. Vine Sergio Aguero!

Conducătorii celor de la FC Barcelona vor neapărat să îl convingă pe Lionel Messi să rămână la club și începând cu sezonul viitor. Contractul argentinianului expiră la finalul lunii iunie, dar noul președinte ia deja măsuri.

Pe lângă negocierile pe care le poartă deja de ceva vreme cu argentinian, Laporta a luat legătura și cu Sergio Aguero, colegul lui Messi de la națională. În prezent la Manchester City, Aguero rămâne liber de contract tot la finalul lui iunie.

ADVERTISEMENT

Presa din Spania a anunțat că fotbalistul lui Pep Guardiola a fost convins de Laporta să semneze cu FC Barcelona un contract valabil timp de două sezoane. Mișcarea este una menită să îi creeze lui Messi toate condițiile pentru a rămâne.

 

ADVERTISEMENT
Tags: