Lionel Messi, ”scăriță” de poveste în Barcelona – Lyon! L-a imitat pe prietenul Aguero. VIDEO

Luana Martinescu    Traian Terzian   
in Champions League
13/03/2019, 22:36
Lionel Messi, ”scăriță” de poveste în Barcelona – Lyon! L-a imitat pe prietenul Aguero. VIDEO
Lionel Messi a deschis scorul cu o ”scăriță” de poveste din penalty în meciul Barcelona - Lyon

Atacantul Lionel Messi a deschis scorul cu o ”scăriță” de poveste din penalty în meciul Barcelona – Lyon, din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League. Cele două formații au încheiat la egalitate în tur, în Franța, scor 0-0, într-o partidă în care jucătorii celor două echipe s-au întrecut în ratări.

Lionel Messi, ”scăriță” de poveste în Barcelona – Lyon

În minutul 18, arbitrul Szimon Marciniak a dictat lovitură de pedeapsă pentru catalani la un fault în careu comis de Jason Denayer asupra lui Luis Suarez. Nesigur pe decizia sa, ”centralul” polonez a mers și a verificat faza cu ajutorul VAR și a luat decizia de a dicta penalty. Lionel Messi nu a avut nicio emoțio și a transformat cu o ”scăriță” deschizând astfel scorul în partida Barcelona – Lyon. EXECUȚIA POATE FI VĂZUTĂ AICI

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Decizia lui Leo Messi de a executa în stilul fostului fotbalist cehoslovac Antonin Panenka a venit la doar 24 de ore după ce prietenul său Sergio Aguero deschidea scorul în același mod la întâlnirea Manchester City – Schalke 7-0, din manșa retur a optimilor de finală ale Champions League. Barcelona are nevoie de victorie cu Lypon pentru a accede în sferturi.

Închide ×