Fotbal international

Lionel Messi scrie istorie și pe Instagram. Postarea campionului mondial care a strâns 24 de milioane de aprecieri în 12 ore. Foto

Leo Messi, proaspăt campion mondial, a postat primele imagini de la revenirea în Argentina. Fotografiile starului de la PSG au strâns peste 24 de milioane de aprecieri în 12 ore.
22.12.2022 | 15:52
Lionel Messi scrie istorie si pe Instagram Postarea campionului mondial care a strans 24 de milioane de aprecieri in 12 ore Foto
Postarea lui Lionel Messi a adunat 24 de milioane de aprecieri în 12 ore. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și-a încununat cariera de excepție pe care a avut-o în fotbal cu trofeul Cupei Mondiale, câștigat alături de Argentina. „Decarul” formației lui Lionel Scaloni a postat primele imagini pe Instagram de la revenirea în Argentina, iar postarea a strâns 24 de milioane de aprecieri în 12 ore.

Lionel Messi scrie istorie și pe Instagram. Postarea care a strâns 24 de milioane de aprecieri în 12 ore

Lionel Messi a depășit record după record la Campionatul Mondial din Qatar, iar atacantul lui PSG pare să repete performanța și pe Instagram. Prima fotografie a lui Messi, în care ține în mâini trofeul Cupei Mondiale, a devenit cea mai apreciată din istorie.

ADVERTISEMENT

Desemnat cel mai bun jucător de la Cupa Mondială 2022, Lionel Messi a postat primele imagini de la revenirea în Argentina, iar milioanele de aprecieri nu au întârziat să apară. Postarea căpitanului Argentinei a strâns peste 24 de milioane în 12 ore și va ajunge cu siguranță în top 10 al celor mai apreciate fotografii de pe Instagram.

„Nu încercați să o înțelegeți. ARGENTINA, cu bune și cu rele, TE IUBESC”, a fost mesajul atașat de Lionel Messi în postarea de pe celebra rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Lionel Messi alături de trofeul Cupei Mondiale, cea mai apreciată fotografie de pe Instagram

Lionel Messi a scris istorie pe Instagram după triumful alături de naționala Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Starul echipei lui Lionel Scaloni a strâns 71 de milioane de aprecieri la prima postare cu trofeul Cupei Mondiale și a devenit cea mai apreciată de pe Instagram, devansând celebra postare cu un ou.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Totodată, în urmă cu două zile, Lionel Messi s-a fotografiat cu trofeul Cupei Mondiale în pat, iar postarea a strâns, de asemenea, peste 51 de milioane de aprecieri.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Cristiano Ronaldo rămâne de departe personalitatea cu cel mai mare număr de urmăritori din istorie pe Instagram. Starul lusitan are 520 de milioane de urmăritori, în timp ce Messi se poate lăuda cu „doar” 406 milioane. Cei doi fotbaliști au postat înaintea startului Cupei Mondiale o fotografie comună care a făcut furori în mediul online.

Lionel Messi a ajuns la un acord cu PSG pentru prelungirea contractului

Lionel Messi și-a văzut visul împlinit după câștigarea Cupei Mondiale cu Argentina, astfel, superstarul lui PSG și-a îndreptat atenția spre viitorul la echipa de club.

ADVERTISEMENT

Septuplul Balon de Aur a ajuns la un acord cu echipa de pe Parc de Princes pentru prelungirea contractului spre mulțumirea lui Nasser Al-Khelaifi. Președintele campioanei Franței se temea că Lionel Messi ar putea părăsi Franța în vară, când i se termina contractul.

„Nu există încă o decizie în ceea ce privește durata contractului și salariul, aceste aspecte se vor decide la o nouă întâlnire care va avea loc în curând. Al-Khelaifi și Campos lucrează la asta”, a scris jurnalistul italian Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT