Sport

Lionel Messi şi-a lansat colecţia de ceasuri! E ediţie limitată şi costă o avere

Lionel Messi o duce bine pe teren, dar şi în afara lui. La o zi după prima dublă la PSG, argentinianul şi-a lansat oficial colecţia de ceasuri.
21.10.2021 | 08:42
Lionel Messi sia lansat colectia de ceasuri E editie limitata si costa o avere
ADVERTISEMENT

A fost o săptămână bună pentru Lionel Messi, iar totul a început marţi seară, când a reuşit să marcheze prima dublă la PSG. Cele două goluri au salvat formaţia de pe “Parc des Princes” de la o înfrângere în faţa lui RB Leipzig.

La nici 24 de ore de la golurile decisive din PSG – RB Leipzig 3-2, Lionel Messi şi-a lansat colecţia de ceasuri. Mişcarea de marketing a fost realizată alături de brand-ul Jacob & Co, iar ediţia prezentată de starul argentinian este limitată.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi şi-a lansat colecţia de ceasuri. Varianta de lux costă 169.000 de euro

Miercuri, Lionel Messi a prezentat cele trei ceasuri create în colaborare cu Jacob & Co, iar ediţia, la fel ca precedentele, este limitată. Fotbalistul de 34 de ani a început colaborarea cu celebra companie în 2018, iar de atunci şi până în prezent au fost lansate mai multe serii ale ceasului “Epic X Chrono Messi Titanium”.

Fanii lui Lionel Messi au la alegere trei variante de ceasuri. Primul dintre cele trei ceasuri este alb, cu detalii în roşu şi albastru, asemănătoare cu stilul lui PSG, noua echipă a argentinianului. A doua variantă este asemănătoare, însă are încrustate strasuri în jurul cadranului şi este cel mai scump din colecţie.

ADVERTISEMENT

Cea de-a treia variantă are din nou culoarea albă, la fel şi cureaua, însă roşul este înlocuit de auriu. Cele trei ceasuri pot fi comandate şi în România, iar preţurile variază între 35.000 şi 169.000 de euro.

Câţi bani primeşte Lionel Messi pentru postarea de pe Instagram

Postarea lui Lionel Messi, în care îşi prezenta cele trei ceasuri, avea trecută şi menţiunea că este un parteneriat plătit cu Jacob & Co. Astfel, starul lui PSG a încasat în jur de 1.200.000 de euro ca să-şi promoveze propria colecţie.

ADVERTISEMENT

La capitolul bani încasaţi pentru parteneriate plătit, rivalul lui Lionel Messi stă mult mai bine. Orice postare sponsorizată îi aduce 1.600.000 de euro lui Cristiano Ronaldo.

Mesajul lui Lionel Messi a prins rapid la public, astfel că la 13 ore de la publicarea imaginilor cu cele trei ceasuri, peste 5.000.000 de persoane au dat like, în timp ce aproape 34.000 au lăsat un comentariu.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi se pregăteşte de derby-ul cu Marseille

Lionel Messi a absentat la meciul PSG – Angers 2-1, jucat în etapa a 10-a din Ligue 1, după ce în aceeaşi zi jucase pentru naţionala Argentinei în preliminariile CM 2022. La victoria chinuită din campionat a lipsit şi Neymar, care la rândul lui venea de la selecţionata Braziliei.

Cu RB Leipzig, Lionel Messi a reuşit prima dublă de la transferul la PSG şi putea chiar să facă tripla. În minutele de prelungiri, parizienii au primit o lovitură de la 11 metri, însă starul argentinian l-a lăsat pe Kylian Mbappe să bată. Atacantul a ratat penalty-ul, iar la finalul meciului a dezvăluit că Messi este fotbalistul cu prioritate la astfel de faze.

Finalul săptămânii va fi încins pentru PSG, care va juca duminică, de la ora 21:45, cu Marseille. Înaintea derby-ului, parizienii ocupă primul loc şi au un avans de zece puncte în faţa rivalilor, care ocupă poziţia a treia.

ADVERTISEMENT