Lionel Messi și-a luat avion de 15 milioane de dolari! L-a personalizat cu numele copiilor

Traian Terzian   
în Messi
08/12/2018, 18:42
Lionel Messi și-a luat avion de 15 milioane de dolari! L-a personalizat cu numele copiilor GALERIE FOTO
Lionel Messi, și-a achiziționat un avion particular de lux pentru care a plătit aproximativ 15 milioane de dolari

Atacantul echipei FC Barcelona, Lionel Messi, și-a achiziționat un avion particular de lux pentru care a plătit aproximativ 15 milioane de dolari. Starul argentinian și-a cumpărat un aparat de zvor Gulfstream V produs de compania Gulfstream Aerospace și care poate parcurge distanțe foarte mari.

Conform site-ului dobleamarilla.com.ar, aeronava a sosit vineri seară pe aeroportul Aeroparque Jorge Newbery din Buenos Aires la bord aflându-se doar echipajul. Aparatul a fost achiziționat din Statele Unite ale Americii, dar a fost înmatriculat în Argentina.

Scările avionului cumpărat de Lionel Messi au fost personalizate
Scările avionului cumpărat de Lionel Messi au fost personalizate

Lionel Messi și-a personalizat avionul de 15 milioane de dolari

Avionul Gulfstream V pe care și l-a cumpărat superstarul argentinian este un model din 2014 și are 16 scaune care se pot transforma în opt paturi. De asemenea, aparatul de lux mai deține două băi, dintre care una are duș, și două bucătării.

După ce a plătit aproximativ 15 milioane de euro pentru achiziționarea avionului, Lionel Messi a ținut în mod expres să-l personalizeze. Pe coada aeronavei apare numărul 10 pe care îl poartă fotbalistul Barcelonei pe tricou, iar pe scările aparatului sunt trecute numele său, al soției sale Antonella Roccuzzo și al celor trei copii ai loor, Thiago, Ciro și Mateo.

Lionel Messi va juca sâmbătă seară, de la ora 21:45, în marele derby al Cataloniei. FC Barcelona va întâlni în deplasare pe Espanyol, într-un meci din etapa cu numărul 15. Înaintea acestei runde, Barcelona se afla pe primul loc în clasamentul din La Liga. Superstarul argentinian, câștigător de cinci ori al Balonului de Aur, s-a clasat doar pe locul cinci în clasamentul din acest an al pestigiosului trofeu. De altfel, după 10 ani în care Messi și portughezul Cristiano Ronaldo au dominat acest premiu, în 2018 Balonul de Aur a fost câștigat de mijlocașul croat de la Real Madrid, Luka Modric.

Închide ×