Fotbal international

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, coechipieri! Cum vrea Carlos Tevez să-i aducă împreună

27.06.2020 | 12:19
Lionel Messi si Cristiano Ronaldo coechipieri Cum vrea Carlos Tevez sai aduca impreuna
ADVERTISEMENT

Carlos Tevez se pregăteşte de finalul unei cariere de 19 ani în fotbalul profesionist. Argentinianul, acum în vârstă de 36 de ani, se află sub contract cu Boca Juniors şi îşi face planuri pentru un meci de retragere spectaculos.

Fostul atacant de la West Ham, Manchester United, Manchester City şi Juventus a jucat alături de doi dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, şi i-ar vrea pe amândoi în aceeaşi echipă într-o partidă de retragere.

ADVERTISEMENT

Până la finalul anului, Carlos Tevez va juca pentru Boca Juniors, dar a dezvăluit că s-ar bucura să mai audă aplauzele suporterilor lui West Ham timp de 6 luni, clubul din Anglia fiind cel la care s-a simţit cel mai bine dintre toate la care a jucat în Europa.

Pleiadă de stele la partida de retragere a lui Carlos Tevez

Planurile lui Carlos Tevez, unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti argentieni, includ o serie de super-jucători alături de care a evoluat acesta de-a lungul carierei sale la club şi naţională. â

ADVERTISEMENT

„Dacă ar fi să îmi fac o echipă, ea ar fi compusă din Buffon, Hugo Ibarra, Rio Ferdinand, Gabriel Heinze, Patrice Evra, Andrea Pirlo, Paul Scholes, Paul Pogba, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi şi Wayne Rooney“, a declarat argentinianul pentru postul de radio La Red.

„Nu vreau să exclud nicio posibilitate (n.r. – în privinţa viitorului), pentru că nu vreau să devin sclavul propriilor declaraţii. Bineînţeles că în Argentina există doar Boca Juniors pentru mine“, a completat atacantul.

ADVERTISEMENT

„Mi-ar plăcea să revin la West Ham, să fiu aplaudat încă şase luni. Dintre toate formaţiile din Europa pentru care am jucat, pe ei îi iubesc cel mai tare“, a încheiat Tevez.

Argentinianul a evoluat pentru „ciocănari“, în Premier League, la primul lui sezon european, 2006-2007, ajutându-i să se salveze de la retrogradare. Totuşi, anumite nereguli la oficierea transferului său au dus la un proces intentat de Sheffield United. O înţelegere de 20 de milioane de lire sterline, în afara sălilor de judecată, a stins până la urmă conflictul.

ADVERTISEMENT

Între 2007 şi 2009, Tevez a jucat la Manchester United, alături de Cristiano Ronaldo, Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Patrice Evra sau Paul Scholes, pe care îi vrea în echipa sa de retragere. Apoi, într-o mutare-şoc a ajuns la rivala Manchester City, unde a stat 4 ani. Ultimul lui club european a fost Juventus, unde a evoluat alături de Buffon, Pirlo sau Pogba.

Pentru naţionala Argentinei, Carlos Tevez a jucat de 76 de ori, marcând 13 goluri. Dintre colegii de naţională i-ar vrea alături pe Messi, Heintze şi Ibarra.

ADVERTISEMENT
Tags: