Fotbal international

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, ironizaţi de un fost campion mondial: “Am ceva în plus faţă de ei”

18.11.2018 | 10:17
Lionel Messi si Cristiano Ronaldo ironizati de un fost campion mondial Am ceva in plus fata de ei

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au fost ironizaţi de Cristian Zaccardo. Fundaşul central italian i-a înţepat pe cei doi mari fotbalişti imediat după ce şi-a încheiat conturile cu Hamrun Spartans, formaţie care a încheiat sezonul trecut pe locul 8 în prima ligă din Malta. Fotbalistul a vorbit despre performanţele obţinute de Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat celor de la Sky Sports.

“Campionatul Mondial din 2006 a fost ceva unic pentru mine. A fost momentul în care m-am consacrat ca fotbalist. Marii fotbalişti ca Ronaldo sau Messi au câştigat multe trofee pe care eu nu le am. Totuşi, eu am ceva în plus faţă de ei. Eu am câştigat un trofeu pe care ei nu-l au şi nu cred că că-l vor obţine”, a declarat Cristian Zaccardo, campion mondial cu echipa naţională a Italiei în 2006.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, ironizaţi de un fost campion mondial

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au fost ironizaţi de un fost campion mondial, care vrea să se întoarcă în Serie A după experienţa din Malta. Cristian Zaccardo este un produs al centrului de copii şi juniori al clubului Bologna, echipă unde vrea să joace din nou. “Ar fi un final perfect pentru o poveste frumoasă. Am plecat de la Bologna şi am ajuns să trăiesc diferite experienţe la atâtea echipe. Îmi doresc să-mi închei cariera la Bologna, mai ales că mă înţeleg foarte bine cu Filippo Inzaghi (n.r. antrenorul lui Bologna)”, a mai precizat Cristian Zaccardo.

Fundaşul italian a jucat de-a lungul timpului pentru Bologna, Spezia, Palermo, VFL Wolfsburg, Parma, AC Milan, Carpi, Vicenza sau Hamrun Spartans. Pentru echipa naţională a Italiei, Cristian Zaccardo a bifat 17 selecţii în perioada 2004-2007 şi a marcat un gol. La Campionatul Mondial din 2006, fotbalistul a jucat în trei meciuri şi şi-a înscris în proprie poartă în remiza cu Statele Unite ale Americii, scor 1-1, partidă jucată în faza grupelor.

Cristiano Zaccardo i-a ironizat pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo
Cristiano Zaccardo i-a ironizat pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo