Fotbal international

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo şi-au ales favoriţii la gala FIFA The Best 2018! Alegerea surprinzătoare a argentinianului

25.09.2018 | 08:27
Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo şi-au ales favoriţii la gala FIFA The Best 2018

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au participat la gala FIFA The Best 2018, dar cei doi mari fotbalişti au votat pentru premiul de cel mai bun fotbalist al anului. Luka Modric a fost jucătorul care a plecat acasă cu trofeul, iar internaţionalul croat s-a aflat printre preferinţele celor doi rivali.

Lionel Messi a votat din calitatea de căpitan al echipei naţionale a Argentinei, cu toate că atacantul Barcelonei nu a jucat la ultimele meciuri amicale ale selecţionatei sud-americane. Fotbalistul de 31 de ani l-a ales pe Luka Modric pe primul loc la gala FIFA The Best 2018. Pe locurile doi, respectiv trei, starul catalanilor i-a ales pe Kylian Mbappe şi Cristiano Ronaldo, marele său rival. Cu această alegere, argentinianul a dat dovadă de fair-play, însă nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul fotbalistului de la Juventus.

Cristiano Ronaldo nu l-a votat pe Lionel Messi la gala FIFA The Best 2018

Cristiano Ronaldo, clasat pe locul doi în ierarhia pentru cel mai bun fotbalist al galei FIFA The Best 2018, nu l-a votat deloc pe Lionel Messi. Starul lui Juventus l-a ales pe Raphael Varane drept cel mai bun jucător al anului. Pe locul doi, în opinia căpitanului echipei naţionale a Portugaliei, a venit Luka Modric, cel care a şi câştigat premiul. Pe a treia poziţie, fotbalistul de 33 de ani l-a ales pe Antoine Griezmann.

Vedeta lui Juventus s-a clasat pe locul doi în ierarhia finală pentru cel mai bun fotbalist al anului de la gala FIFA The Best 2018, acesta primind 19,08% dintre voturi. De cealaltă parte, Lionel Messi, marele său rival, s-a clasat abia pe locul cinci, cu 9,81% voturi. Luka Modric a câştigat marele premiu după ce a primit 29,05% dintre voturi şi specialiştii susţin că este mare favorit să câştige şi Balonul de Aur, care va fi decernat pe 3 decembrie 2018.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi l-au votat pe Luka Modric la gala FIFA The Best 2018
Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi l-au votat pe Luka Modric la gala FIFA The Best 2018
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri