Sport

Lionel Messi și Kylian Mbappe, sursă de inspirație pentru Emma Răducanu după finala Campionatului Mondial din Qatar: „A fost chiar impresionant!”

Emma Răducanu a fost pur și simplu inspirată de Lionel Messi și Kylian Mbappe după finala Campionatului Mondial din Qatar. Jucătoarea de tenis a explicat de ce.
16.01.2023 | 01:29
Lionel Messi si Kylian Mbappe sursa de inspiratie pentru Emma Raducanu dupa finala Campionatului Mondial din Qatar A fost chiar impresionant
Lionel Messi și Kylian Mbappe, model pentru Emma Răducanu. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Rennes a detonat bomba în Ligue One și a câștigat cu 1-o împotriva lui PSG, iar Lens s-a apropiat la doar trei puncte de campiona Franței. Kylian Mbappe și Lionel Messi au parte însă de susținere puternică.

Lionel Messi și Kylian Mbappe, model pentru Emma Răducanu

Emma Răducanu, numărul 75 mondial, a fost impresionată de prestația lui Lionel Messi și Kylian Mbappe în finala Campionatului Mondial dintre Argentina și Franța.

ADVERTISEMENT

Messi a reușit să ridice în sfârșit trofeul suprem deasupra capului, în timp Mbappe a pierdut finala după ce a marcat de nu mai puțin de patru ori.

Emma Răducanu a avut noroc să fie invitată la finala Campionatului Mondial din Qatar, după ce a disputat un meci demonstrativ la Abu-Dhabi pe 16 decembrie, cu două zile înainte de marele meci: „Să îi vezi pe amândoi jucând unul împotriva celuilalt a fost foarte tare. Ceea ce a reușit să facă Mbappe în acea finală e incredibil! Chiar s-a autodepășit și a tras echipa după el. Sunt foarte bucuroasă pentru Messi, pentru că a încheiat perfect”.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu a văzut pe viu cea mai tare finală de Campionat Mondial din istorie: „A fost apogeul sportului!”

Emma Răducanu a fost pur și simplu copleșită de meciul dintre Argentina și Franța, dar mai ales de prestațiile stelare ale lui Lionel Messi și Kylian Mbappe. S-a bucurat enorm pentru victoria „pumelor”: „Mi-am dorit ca Argentina să câștige”. 

„A fost chiar impresionant! A fost apogeul sportului. O atmosferă atât de cool, pe care să o experimentezi pe viu. Mi-aș fi dorit să existe un stadion de tenis cu atât de mulți fani.

ADVERTISEMENT

Tocmai ce am învățat cum se descurcă cu această presiune, cum reușesc să își vadă de ale lor, cum execută penalty-urile sub o asemenea presiune. Chiar a fost ceva extraordinar de văzut”, a declarat jucătoarea britanică de origine română pentru The Sun.

Emma Răducanu va încerca să folosească această experiență și pe terenul de tenis, iar ceea ce a văzut la Messi și Mbappe o motivează și mai mult să revină în topul tenisului mondial.

ADVERTISEMENT

Messi a revenit cu gol la PSG în meciul cu Anvers, însă partida cu Rennes a fost prima după Campionatul Mondial în care argentinianul a jucat în echipă cu Kylian Mbappe.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,08 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la PSG – Reims

ADVERTISEMENT