Cele mai citite

Foto. Messi, trădarea anului! Ce echipă a ales în FIFA 18

Lionel Messi se relaxează jucând FIFA 18 cu fiul său. Starul argentinian s-a întors în Barcelona după ce a jucat în amicalul Rusia - Argentina 0-1, partidă jucată sâmbătă, la Moscova. Vedeta lui FC Barcelona a fost menajată pentru meciul amical cu Nigeria de marţi.
14.11.2017 | 15:27

Revenit în Barcelona, Lionel Messi şi-a făcut timp şi s-a jucat cu Thiago, fiul său în vârstă de cinci ani. Argentinianul nu a putut să stea departe de fotbal. Fotbalistul de 30 de ani a pus mâna pe maneta consolei şi l-a provocat pe Messi Jr. la un meci de FIFA 18.

Thiago Messi s-a îmbrăcat cu un tricou al echipei FC Barcelona şi a ales aceeaşi echipă în jocul video. De cealaltă parte, Lionel Messi a luat o decizie de-a dreptul surprinzătoare. Starul argentinian a ales marea rivală a catalanilor, Real Madrid.

Lionel Messi, învins de fiul său la FIFA 18

Momentele au fost imortalizate de Antonella Roccuzzo, soţia starului argentinian. În momentul în care aceasta i-a fotografiat pe cei doi “gameri”, Thiago Messi îşi conducea tatăl cu scorul de 3-1. Fotografiile au fost postate pe contul de Instagram al Antonellei. VEZI IMAGINILE FOTO ÎN GALERIA FOTO.

“Thiago Messi – Real Madrid 3-1. Distruge Real Madrid la fel cum o face şi tatăl lui”, a fost mesajul pe care l-a postat Antonella Roccuzzo. Soţia lui Lionel Messi nu a postat şi scorul final al meciului dintre cei doi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri