Sport

Lionel Messi, start în 2023 cu un nou trofeu individual! L-a devansat clar pe Mbappe, colegul de la PSG

Lionel Messi (35 de ani), starul lui Paris Saint-Germain, a primit al treilea trofeu individual al anului. Și-a umilit toți adversarii.
07.01.2023 | 16:15
Lionel Messi start in 2023 cu un nou trofeu individual La devansat clar pe Mbappe colegul de la PSG
Lionel Messi a ajuns la 3 premii individuale în 2023. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a adus titlul mondial pentru Argentina și are șanse mari să câștige al optulea Balon de Aur din carieră.

Lionel Messi, încă un trofeu. E „Playmaker-ul Anului 2022”

Starul lui Paris Saint-Germain a fost desemnat „Playmaker-ul Anului 2022” de către Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului (IFFHS), care i-a acordat și precedentele două trofee.

ADVERTISEMENT

Conform site-ul oficial al organismului specializat în statistici din fotbal, Lionel Messi a acumulat nu mai puțin de (170 de puncte). Această distincție este acordată doar fotbaliștilor creativi, care creează oportunități pentru colegii de echipă.

Lionel Messi „Playmaker-ul Anulu
Lionel Messi „Playmaker-ul Anului 2022”. Sursă foto: iffhs.com

Lionel Messi a primit și titlul de „Fotbalistul Anului 2022” din partea FFHS (275 de puncte). I-a depășit în clasament pe Kylian Mbappe (35 de puncte) și Karim Benzema (30 de puncte).

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 35 de ani a primit și titlul de „Cel mai bun marcator al anului”, pentru reușitele de la echipa națională și de la PSG. Messi a marcat 18 goluri în anul precedent.

Argentinianul l-a învins tot pe Kylian Mbappe, colegul său de echipă de la PSG. Atacantul de 24 de ani a reușit 14 goluri pentru parizieni și echipa națională a Franței în 2022.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi s-a reîntors la antrenamentele lui PSG

Lionel Messi a revenit din vacanță și a reluat antrenamentele cu PSG. Campionul mondial ar putea fi în lot pentru meciul din Cupa Franței cu Chateauroux: „Vreau să le mulțumesc tuturor pentru primirea de care am avut parte, de la toți angajații până la coechipierii mei și întregul staff. Sunt fericit și mă voi pregăti pentru provocările următoare. 

Mă voi pregăti fizic, mă voi antrena bine pentru a căpăta ritm astfel încât să fiu gata atunci când staff-ul decide că sunt pregătit de joc”, a fost mesajul lui Lionel Messi, potrivit site-ului oficial al celor de la PSG.

ADVERTISEMENT

PSG trebuie să demareze negocierile pentru prelungirea contractului argentinianului, dacă nu vrea să îl piardă pe Messi liber de contract în vară sau argentinianul să fie acontat până atunci de un alt club.


  • 1,66 este cota NETBET pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” la meciul PSG – Angers

ADVERTISEMENT