Sport

Lionel Messi va pleca de la Paris! Anunțul unui apropiat al patronului de la PSG: „Vă spun și echipa”

Lionel Messi ar urma să plece la finalul sezonului de la PSG este anunțul vărului patronului de pe Parc de Princes. Care este noua destinație a starului argentinian.
12.01.2023 | 12:14
Lionel Messi va pleca de la Paris Anuntul unui apropiat al patronului de la PSG Va spun si echipa
Lionel Messi va pleca de la PSG este anunțul vărului patronului de la PSG. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a avut parte de o primire grandioasă la revenirea, la antrenamentele lui PSG, însă oficialii campioanei Franței nu au organizat un alt moment special pentru starul argentinian la primul meci oficial al anului contra lui Angers. Renumitul pilot de raliuri, Nasser Al-Attiyah, care este văr cu patronul celor de la PSG, este convins că Lionel Messi va părăsi Franța la finalul sezonului.

Lionel Messi va pleca de la PSG. Anunțul vărului patronului de la PSG: „Sunt sigur că va ajunge la un club din Arabia Saudită”

Lionel Messi, care s-a înțeles parțial cu Nasser Al-Khelaifi pentru prelungirea contractului după câștigarea Cupei Mondiale, nu a oferit încă un răspuns oficial cu privire la continuarea șederii pe Parc de Princes.

ADVERTISEMENT

Intrat în ultimele 6 luni de contract, starul argentinian este văzut ca și plecat de la PSG de către Nasser Al-Attiyah, vărul primar al patronului de la PSG. Pilotul de raliuri qatarez a precizat că Lionel Messi îl va urma pe Cristiano Ronaldo și va semna în Arabia Saudită.

„Lui Messi îi este greu să revină la Barcelona de la PSG. PSG are o economie foarte puternică, are un bilanţ bun şi un plan foarte clar. Din câte văd acum, după ce Al-Nassr l-a ademenit pe Cristiano Ronaldo cu o sumă nebună de bani, sunt sigur că Messi, în câteva luni, va ajunge la un club din Arabia Saudită”, a declarat Nasser Al-Attiyah, potrivit Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Noua destinație a lui Lionel Messi: „Sunt sigur că va ajunge la Al-Hilal”

Nasser Al-Attiyah, de patru ori campion în Raliul Dakar, exclude varianta revenirii lui Lionel Messi la Barcelona, iar singura destinație a argentinianului ar fi Al-Hilal, rivala la titlu din Arabia Saudită a lui Al-Nassr, formația care l-a transferat recent pe Cristiano Ronaldo.

„Veți vedea. Și vă pot spune și la ce echipă: sunt sigur că va ajunge la Al-Hilal. Fotbalul este o afacere. Ăsta e sentimentul meu.

ADVERTISEMENT

Nu știu nimic altceva, dar Messi nu se va întoarce la Barça. Va merge în Arabia Saudită ca și Cristiano. Sunt foarte mulți bani acolo și jucătorii caută un contract mare”, a mai spus Nasser Al-Attiyah, care este un fan al lui Lionel Messi, datorită dragostei pentru Barcelona.

Nasser Al-Attiyah a dezvăluit strategia Arabiei Saudite, care vrea să candideze pentru organizarea CM 2030

Oficialii lui Al-Nassr au emis un comunicat de presă prin care le-au răspuns contestatarilor, care i-au criticat că aducerea lui Cristiano Ronaldo are legătură cu dorința saudiților de a organiza Campionatul Mondial din 2030.

ADVERTISEMENT

Pilotul qatarez nu-i crede pe oficialii echipei lui Cristiano Ronaldo și susține că aducerea lui Lionel Messi în țara din Golf face parte din plan. „E important să fie aduse mari vedete pentru că Arabia Saudită vrea să găzduiască Cupa Mondială. Ați văzut în țara mea, Cupa Mondială din Qatar a fost incredibilă și acum toată lumea face eforturi pentru ca Arabia Saudită să găzduiască Cupa Mondială în 2030.

Cred că au nevoie de nume mari în liga lor acum pentru a face oamenii să vină aici și pentru a îmbunătăți fotbalul, gândindu-se la Cupa Mondială”, a spus renumitul pilot.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Rennes – PSG.

ADVERTISEMENT