Fotbal international

Lionel Messi va rata ultimul meci al Barcelonei din 2020! Anunț oficial al clubului

27.12.2020 | 19:09
Lionel Messi va rata ultimul meci al Barcelonei din 2020 Anunt oficial al clubului
ADVERTISEMENT

Lionel Messi (33 de ani) nu s-a întors în Spania după vacanța de Crăciun și va rămâne în țara natală până la începutul anului viitor. Deci, vedeta echipei din Spania nu va fi pe teren la ultimul joc din 2020 al Barcelonei contra lui Eibar, pe 29 decembrie.

Fotbaliștii Barcei s-au reunit astăzi pentru a pregăti partida cu Eibar, iar Messi este singurul jucător, dintre cei apți care nu a fost prezent.

ADVERTISEMENT

Starul Barcelonei a rămas în Rosario, împreună cu familia sa. Messi a primit acordul tehnicianului Barcelonei să mai rămână în orașul natal și să se întoarcă după Revelion alături de coechipierii săi.

UPDATE, 27 decembrie, ora 19:15 / FC Barcelona a anunțat oficial motivul pentru care nu va putea conta pe Messi împotriva lui Eibar: „Jucătorul nostru, Lionel Messi, este supus unui tratament la glezna dreaptă și se va întoarce la antrenamente de abia după jocul cu Eibar”, au anunțat catalanii.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 27 decembrie, ora 15:25

Barcelona  nu va putea conta pe Messi la ultimul meci din 2020

El nu va evolua contra lui Eibar, iar jurnaliștii iberici notează că Messi ar putea rata  și prima partidă din 2021 contra celor de la Huesca care se va disputa pe 3 ianuarie.

Argentinianul, care are o înțelegere cu Barcelona valabilă până în vara lui 2021, a bifat 1.214 minute în campionatul Spaniei, în 14 meciuri. A înscris de 7 ori și a dat 3 pase decisive. Familia lui Messi a avut și un mesaj de Crăciun pentru fanii starului. 

ADVERTISEMENT

Vedeta catalanilor ar putea începe negocierile cu orice echipă vrea în iarna aceasta pentru că intră în ultimele șase luni de contract cu formația spaniolă. Căpitanul Barcelonei va vorbi despre viitorul său într-un interviu acordat pentru postul La Sexta, care va fi difuzat duminică.

Realizatorul interviului, Jordi Evole, a mai publicat un fragment în care Lionel Messi discută despre tehnicienii cu care a lucrat. ”Pep are ceva special. Nu știu ce, dar te face să vezi lucrurile într-un anumit fel. Apoi, modul în care pregătește meciurile, și defensiv și pentru atac. Îți spune clar care este cheia jocului, cum să ataci ca să câștigi”, a spus Messi.

ADVERTISEMENT

Care sunt antrenorii favoriți ai lui Messi

Căpitanul Barcelonei ar putea fi antrenat din nou de Guardiola, dar la Manchester City. Argentinianul a mai pus un antrenor pe lista tehnicienilor favoriți. “Am avut norocul să petrec mult timp sub bagheta lui Guardiola și a lui Luis Enrique, doi dintre cei mai buni antrenori. Cei doi m-au ajutat să progresez în fotbal, dar mai ales în ceea ce privește inteligența tactică. M-au învățat multe”, a adăugat Messi.

Starul argentinian se află în centru atenției de mai bine de 10 ani și spune că de multe ori ar vrea să fie un om obișnuit. Asta este una dintre mărturisirile făcute de Lionel Messi în interviul care va fi transmis duminică în premieră în Spania. Jucătorul Barcelonei este admirat și idolatrizat peste tot în lume, însă sunt momente în care este obositor să faci poze și să dai o mulțime de autografe.

”Este adevărat, pot să mă consider o persoană norocoasă, am tot ce-mi doresc în această viață. Dar sunt momente în care mi-ar plăcea să fiu complet anonim, să pot să merg fără probleme la piață, la cinema sau la restaurant. Sunt recunoscător pentru toată dragostea care mi se arată, e ceva fantastic, dar mai ales atunci când sunt cu copiii mei, aș prefera să trec neobservat”,  a mărturisit Messi în cadrul interviului pentru televiziunea La Sexta.

Deja au mai apărut fragmente din declarațiile fotbalistului argentinian despre tentativa ratată de a pleca la o altă echipă în vară, însă convorbirea va atinge și alte subiecte delicate. Cel care tocmai a întrecut recordul lui Pele ca număr de reușite înscrise pentru o singură formație va răspunde la întrebări legate de viitorul său, cum l-a afectat plecarea amicului său, Luis Suarez, dar și cum a aflat vestea morții lui Diego Armando Maradona.

ADVERTISEMENT