Sport

Lionel Messi a ajutat-o pe PSG şi a plecat imediat la Barcelona! De ce a revenit în Catalonia. Video

Lionel Messi a fost unul dintre protagoniştii serii în PSG - Saint Etienne 3-1, în care a reuşit două pase decisiv, şi a plecat imediat la Barcelona. Care este motivul vizitei.
27.02.2022 | 12:41
Lionel Messi a ajutato pe PSG si a plecat imediat la Barcelona De ce a revenit in Catalonia Video
ADVERTISEMENT

PSG a trăit periculos în meciul cu Saint Etienne, câştigat cu 3-1, iar Lionel Messi a reuşit două pase de gol, la dubla lui Kylian Mbappe. Chiar dacă meciul s-a jucat sâmbătă seară, starul argentinian a plecat duminică dimineaţă spre Barcelona.

După victoria cu PSG, Lionel Messi a plecat la Barcelona. Sărbătoreşte ziua de naştere a soţiei

La primele ore ale dimineţii, pe aeroportul “Barcelona-El Prat” a fost agitaţie, după ce Lionel Messi a ajuns în Barcelona. Îmbrăcat în echipamentul lui PSG, fotbalistul de 34 de ani a fost filmat în timp ce era cu zâmbetul pe buze, semn că mereu se simte bine atunci când se întoarce în Catalonia.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi s-a întors în Barcelona pentru o zi, pe care o va petrece alături de Antonela Roccuzzo. Soţia fotbalistului a împlinit sâmbătă, 34 de ani, în ziua când starul argentinian era pe teren în PSG – St. Etienne 3-1.

“La mulţi ani, viaţa mea! Să ai o zi frumoasă. Te iubesc”, a fost mesajul postat de Lionel Messi, pe contul persoanl de Instagram, sâmbătă dimineaţă.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi are 11 pase de gol, dar nu se lipeşte de lista marcatorilor

În Ligue 1, Lionel Messi a marcat doar 2 goluri, însă este unul dintre cei mai importanţi pasatori. După prestaţia din meciul cu Saint Etienne, argentinianul a ajuns la 11 pase decisive, în campionat.

Cifrele sunt mult mai bune în Liga Campionilor, unde a marcat 5 goluri în 6 meciuri. Lionel Messi îşi mai putea adăuga o reuşită în cont, însă a ratat o lovitură de la 11 metri în PSG – Real Madrid 1-0, manşa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Ratarea din meciul cu Real Madrid i-a adus multe critici, iar cel mai dur a fost Jerome Rothen, fost jucător al lui PSG. Acesta a avut un discurs asupru la adresa jucătorului argentinian.

“Pe Messi îl iertăm prea uşor”

Faţă de ceea ce a adus în cele şapte luni de când e aici, dacă ratează, atunci trebuie să-l criticăm. E ruşinos să vezi cum bate cornerele.

ADVERTISEMENT

Di Maria este masacrat pentru aşa ceva, la al doilea corner bătut la fel de slab, e huiduit de tot stadionul. Pe Messi îl iertăm prea uşor.

Uitaţi-vă la atitudinea lui. Când ratează o pasă, un dribling, un penalty, un corner, imediat se uită la ghetele lui. Pare că niciodată nu e vina lui. Ar trebui să accepte asta.

Dacă Neymar va fi în formă, sper ca Di Maria să nu plătească preţul şi Messi să fie titular”, spunea Jerome Rothen.


  • (P) Cota NETBET pentru Nice – PSG: 1,58 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT