Lionel Messi vrea pace la FC Barcelona: „Îmi asum greșelile”

Cosmin Crăciun   
în FC Barcelona
30/09/2020, 12:21
Lionel Messi vrea pace la FC Barcelona: „Îmi asum greșelile”
Barcelona joacă acum la Getafe. Sursa foto: Hepta.ro

Lionel Messi vrea pace la FC Barcelona, după ce s-a aflat în conflict cu oamenii din conducerea clubului. Nici venirea noului antrenor, Ronald Koeman, nu i-a căzut bine lui Messi.

Argentinianul a cerut chiar să fie lăsat să plece pe parcursul sezonului trecut, iar în pauza competițională a insistat să părăsească gruparea de pe Camp Nou.

După o adevărată telenovelă, Messi a anunțat că va rămâne la club și acum vrea ca toată lumea să fie concentrată pe a aduce din nou succesul în curtea FC Barcelona.

Lionel Messi vrea pace la FC Barcelona: „Îmi asum greșelile”

Superstarul Barcelonei a declarat public că a cerut să plece de la echipă, însă clubul nu i-a permis să o facă fără a fi achitată clauza de reziliere de 700 de milioane de euro. Messi a contestat clauza în discuțiile pe care le-a avut cu membrii conducerii de pe Camp Nou.

Chiar și așa, președintele Josep Maria Bartomeu nu s-a lăsat înduplecat și a refuzat să îl lase pe Messi să plece liber de cotract. Argentinianul a declarat că nu vrea să acționeze în instanță clubul care l-a lansat și a decis să rămână încă un sezon pe Camp Nou, până când i se va termina înțelegerea pe care o are cu formația blaugrana.

De asemenea, argentinianul a fost un critic dur al modului în care clubul s-a despărțit de Luis Suarez, care a plecat la Atletico Madrid.

Odată cu începutul noului sezon din La Liga, Leo Messi a revenit la sentimente mai bune față de club și a decis să pună punct discuțiilor în contradictoriu. El vrea ca FC Barcelona să cucerească trofee în 2021.

„După atât de multe neînțelegeri, e timpul să ne oprim. Trebuie să unim toți fanii și să mergem mai departe cu credința că vor veni lucruri foarte bune. Această echipa va da tot ce are mai bun pentru a aduce fanilor bucuria pe care o merită.

Trebuie să lăsăm în urmă discuțiile care au existat, iar eu îmi asum greșelile făcute. Dacă aceste greșeli au existat, ele au fost făcute fără altă intenție în afară de cea de a face din FC Barcelona un club mai mare și mai puternic. Dar ce a fost a fost, s-a întâmplat, iar acum trebuie să ne concentrăm pe a câștiga tot ce se poate.

Doar printr-o unitate la nivelul fanilor, echipei și conducerii putem să ne îndeplinim obiectivele. E nevoie de entuziasm și să tragem cu toții în aceeași direcție”, a spus Messi pentru Sport.es.

 

Închide ×