Carousel hot news

New Dinamo: Aduci bani şi joci! “Nu va fi o taxă mare!”

Situaţia dificilă din punct financiar a lui Dinamo i-a făcut pe şefii din "Groapă" să găsească soluţii dintre cele mai năstruşnice pentru susţinerea materială a clubului. Ultima idee a...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 02.11.2013 | 16:10
New Dinamo: Aduci bani şi joci!
Suporter dinamovist printre fulare.

Situaţia dificilă din punct financiar a lui Dinamo i-a făcut pe şefii din “Groapă” să găsească soluţii dintre cele mai năstruşnice pentru susţinerea materială a clubului. Ultima idee a conducerii dinamoviste îi priveşte pe juniori, care vor fi nevoiţi să achite o taxă lunară de 150 de lei pentru practicarea fotbalului la formaţia “cîinilor”. Dorinţa şefilor a stîrnit nemulţumire în rîndul părinţilor, care vor să-şi mute copiii la alte echipe, însă Constantin Anghelache anunţă că 800 de juniori vor să vină la Dinamo!

Presaţi de datoriile mari pe care le au către stat şi CS Dinamo, oficialii “alb-roşii” vor să introducă o taxă la nivelul centrului de copii şi juniori, banii urmînd să provină de la părinţii puştilor consideraţi lipsiţi de talent! Dacă pînă în prezent această sursă de venit din partea juniorilor provenea doar de la grupele copiilor care acum sînt iniţiaţi în fotbal, acum aceasta urmează să se extindă la toate grupele, şefii dorind să o implementeze pînă la “republicani”. “Au vrut să bage reglementarea aceasta de la 1 octombrie, dar pînă la urmă s-a hotărît să intre în vigoare de la începutul lunii noiembrie, suma urmînd să fie în jur de 150 de lei pe lună. Foarte mulţi vor să plece pentru că părinţii au rate de plătit şi nu pot suporta şi această cheltuială. Mai fac încă un credit pentru a plăti această taxă pentru copil?”, au declarat, sub protecţia anonimatului, părinţii unor puşti de la grupele lui Dinamo.

“Cei care au talent nu plătesc! 800 de juniori vor să vină la Dinamo”

Prin preşedintele “haitei”, Constantin Anghelache, Dinamo anunţă însă că taxa nu a fost pusă în aplicare, însă urmează să fie implementată după un criteriu bine definit: calitatea juniorului. “Încă nu a fost introdusă, mai avem de pus la punct nişte detalii, însă urmează să fie oficializată. Juniorii care sînt talentaţi, iar antrenorii consideră că vor putea face performanţă, nu plătesc nici o taxă, însă cei care vin să evolueze la Dinamo doar pentru sănătatea lor şi pentru posibilitatea de a evolua prin eşaloanele inferioare, vor trebui să plătească o sumă modică. Va putea fi suportată de către părinţi, nu li se vor cere bani mulţi. Trebuie să ne aliniem fotbalului modern, aşa se procedează peste tot”, a dezăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, Anghelache.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!