Life

Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley, a murit la doar 54 de ani

Doliu în familia regretatului artist, Elvis Presley. Unica sa fiică, Lisa Marie Presley, s-a stins din viață în urmă cu foarte puțin timp, la doar 54 de ani.
13.01.2023 | 06:54
Lisa Marie Presley singura fiica a lui Elvis Presley a murit la doar 54 de ani
A murit Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în familia lui Elvis Presley. Singura fiică a regretatului artist s-a stins din viață.

A murit Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis Presley

Totul s-a petrecut în urmă cu doar câteva ore, iar vestea tragică a fost dată de mama acesteia, Priscilla Presley.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că Lisa Marie Presley a suferit în cursul zilei de joi un stop cardiac. Aceasta se afla la acel moment la locuința sa din Calabasas, iar echipajele medicale păreau că au ajuns la timp.

Acestea au resuscitat-o pe singura fiică a lui Elvis Presley, iar mai apoi au transportat-o la un spital din zonă, conform presei de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Los Angeles Times scrie cu puțin timp în urmă că echipajul medical a fost chemat la ora locală 10.37. Ulterior, surse medicale au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley și-a recăpătat pulsul fix după ce medicii i-au injectat adrenalină.

Lisa Marie Presley își revenise la spital

De asemenea, o altă sursă a dezvăluit că cea care a găsit-o inconștientă pe Lisa a fost chiar menajera ei. Fostul său soț, Danny Keough, se afla și el în acel moment în casă și a încercat să o resusciteze pe aceasta până când medicii au venit.

ADVERTISEMENT

Lucrurile păreau să meargă bine la spital, iar mama ei, Priscilla Presley a mers acolo pentru a fi alături de fiica sa. Câteva ore mai târziu, tragedia s-a produs.

Mama acesteia a anunțat că Lisa Marie Presley s-a stins din viață, după câteva ore petrecute în spital. Priscilla Presley a făcut un apel la intimitate, având în vedere pierderea suferită, într-un timp atât de scurt.

ADVERTISEMENT

Totodată, aceasta a mai adăugat că momentan nu va face niciun fel de declarații.

Anunțul făcut de Priscilla Presley

”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. 

Facem apel pentru intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. La acest moment nu vom face alte declaraţii”, a afirmat Priscilla Presley, într-o declaraţie transmisă de un reprezentant al său.

Ulterior, un reprezentant al familiei a fost contactat de CNN și a precizat că toți membrii familiei sunt șocați de moartea devastatoare a Lisei și că preferă să păstreze tăcerea în următoarea perioadă.

Menționăm că această tragedie vine la scurt timp după ce Lisa Marie Presley şi Priscilla Presley au participat la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. Acolo, Austin Butler a fost premiat pentru rolul principal din filmul „Elvis”.

ADVERTISEMENT
Tags: