News

Lista cabinetelor stomatologice deschise pe durata stării de urgență. Cum le poți găsi și care este programul acestora

16.04.2020 | 15:11
Lista cabinetelor stomatologice deschise pe durata starii de urgenta Cum le poti gasi si care este programul acestora
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a dus la sistarea activității cabinetelor stomatologice, cu excepția celor care fac tratamente în regim de urgență. Un site a centralizat lista unităților spitalicești și a cabinetelor stomatologice unde cei cu probleme dentare urgente pot merge pentru tratarea lor.

Lista cabinetelor este actualizată zilnic

Site-ul urgente.gumzzz.com pune la dispoziția publicului numele a zeci de spitale și cabinete stomatologice care au rămas deschise pe durata stării de urgență pentru afecțiunile dentare care necesită atenție imediată.  Lista este în curs de actualizare, dar cuprinde deja adrese utile din peste 30 de județe ale țării.

ADVERTISEMENT

Informațiile publicate în pagină sunt validate de către Colegiul Medicilor din România. Toate unitățile stomatologice listate pe urgente.gumzzz.com sunt avizate de către Direcția de Sănătate Publică pentru a funcționa ca unități sanitare pentru efectuarea intervențiilor stomatologice de urgență sau unități sanitare publice în cadrul cărora se efectuează intervenții stomatologice de urgență în contextul aplicării măsurilor privind prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu COVID-19”, scriu realizatorii site-ului.

Lista unităților stomatologice de urgență se va actualiza zilnic, în funcție de comunicările colegiilor teritoriale.

ADVERTISEMENT

Pe site se regăsesc spitalele care oferă servicii stomatologice de urgență, precum și cabinete stomatologice private.

Pentru fiecare dintre acestea sunt prezentate numele, adresa, numărul de telefon, programul de funcționare și o hartă care să ajute la găsirea rapidă a respectivei unități medicale.

ADVERTISEMENT

Pe durata stării de urgență, cabinetele stomatologice sunt închise cu excepția celor care asigură tratamente de urgență.