Fotbal international

Lista completă a ierarhiei pentru “Balonul de Aur”, deconspirată pe rețelele de socializare! Câștigător surpriză

03.12.2018 | 20:07
Lista completa a ierarhiei pentru Balonul de Aur deconspirata pe retelele de socializare Castigator surpriza

Lista completă a ierarhiei pentru “Balonul de Aur” a fost deja anunțată. Deși revista France Football a început să anunțe abia locurile din partea a doua a clasamentului, pe rețelele de socializare au apărut deja numele tuturor celor care ocupă primele poziții. Și se anunță o surpriză de proporții. Câștigătorul nu va fi nici Cristiano Ronaldo, nici Leo Messi. Cei doi își împart trofeul din 2007!

În acest an, “Balonul de Aur”, trofeu oferit de France Football, va fi cucerit de Luka Modric. Cristiano Ronaldo va termina doar pe poziția secundă, în vreme ce Leo Messi nu va fi nici măcar pe podium. Locul cinci pentru starul celor de la FC Barcelona. Ultimul loc pe podium va fi ocupat de Antoine Griezmann, acesta fiind urmat de unul dintre colegii din naționala Franței, Kylian Mbappe.

Lista completă a ierarhiei pentru “Balonul de Aur”. Ronaldo, doar pe locul 2. Messi nu prinde podiumul

Deși se specula o nouă victorie a lui Cristiano Ronaldo, după prestațiile excelente ale portughezului în fazele eliminatorii din Liga Campionilor, competiție pe care a câștigat-o cu Real Madrid. Nu a fost să fie așa, deoarece Cristiano a pierdut foarte multe voturi din cauza rezultatelor slabe pe care le-a înregistrat Portugalia la Campionatul Mondial din Rusia. Lusitanii au părăsit competiția în faza optimilor de finală.

În schimb, Luka Modric, care a avut și el prestații foarte bune la Real Madrid și a câștigat Liga Campionilor alături de Cristiano Ronaldo, a fost magistral și pe parcursul Campionatului Mondial. Croația a fost surpriza competiției și a ajuns până în finală, pierdută în fața Franței. Cei doi “cocoși” din top 5, Antoine Griezmann și Kylian Mbappe au ratat șansa de a lupata pentru a-și adjudeca “Balonul de Aur” după ce echipele lor, Atletico Madrid respectiv PSG, au fost eliminate repede din Liga Campionilor.