News

Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis. Dezbaterea va avea loc, marți, la SNSPA

18.11.2019 | 12:15
Lista completa a jurnalistilor si analistilor carei vor pune intrebari lui Klaus Iohannis Dezbaterea va avea loc marti la SNSPA
Klaus Iohannis a acceptat să stea de vorbă cu analiști și politologi. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis este una destul de lungă. Astfel, în acest moment, șase nume de jurnaliști și analiști erau convenite la începutul acestei săptămâni de staff-ul de campanie al președintelui Klaus Iohannis și confirmate pentru a participa la dezbaterea organizată marți seara de Școana Națională de Studii Police și Administrative, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Lista completă a jurnaliștilor și analiștilor care-i vor pune întrebări lui Klaus Iohannis

Trebuie specificat că dezbaterea este programată să înceapă la ora 19.00. Organizatorii estimează că ar putea dura între 2 ore – 2 ore și jumătate, dar cu posibilitate chiar să crească în durată. Potrivit sursei citată, cele șase nume sunt: Ion M. Ioniță (Adevărul), Cristian Leonte (Pro TV), Radu Tudor (Antena 3), Cristina Șincai (România TV), Moise Guran (Europa FM) și Cristian Pârvulescu (SNSPA).

ADVERTISEMENT

Cei de la  G4Media.ro au mai notat că pe lângă cei șase confirmați ar urma să mai fie invitați încă 3 sau 4 jurnaliști și analiști politici. Pe lista echipei de campanie din care ar urma să fie selectate cel 3 sau patru nume suplimentare se numără: Cosmin Prelipceanu (Digi24.ro), Cristian Tudor Popescu (Digi24), Alina Manolache (Digi24.ro), Denise Rifai (Realitatea TV), Claudiu Popa (Realitatea TV) şi Marilena Mititelu (Realitatea TV)

Dezbaterea va avea loc, marți, la SNSPA

Tudor Mușat (Europa FM), Cristian Pantazi (G4Media.ro), Dan Tăpălagă (G4Media.ro), Clarice Dinu (HotNnews.ro), Liviu Avram (Adevărul.ro), Dumitru Borțun (SNSPA), Adriana Nedelea (Libertatea.ro), Magda Grădinaru (Ziare.com), Ioana Ene Dogioiu (Ziare.com) sunt alte nume de jurnalişti din care se vor alege cei care vor avea dreptul să-i pună întrebări actualului președinte al țării.

ADVERTISEMENT

De menționat că dezbaterea a fost anunțată de președintele Klaus Iohannis pentru ziua de marți. La ea nu va participa Viorica Dăncilă, dar la care au fost invitați jurnaliști și politologi. Aceasta va avea loc la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.