Life

Lista completă de schimbări pentru iPhone și iPad. Sute de mii de români se vor bucura de modificări

Modificări serioase pentru iPhone și iPad. Utilizatorii se vor supăra când vor vedea ce nu mai pot folosi de acum înainte.
30.03.2023 | 11:03
Lista completa de schimbari pentru iPhone si iPad Sute de mii de romani se vor bucura de modificari
Modificări serioase pentru iPhone și iPad. Utilizatorii se vor supăra când vor vedea ce nu mai pot folosi de acum înainte. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lista completă de schimbări pentru iPhone și iPad. Sute de mii de români vor fi afectați la scurt timp după ce compania a anunțat lansarea iOS 16.4. Ce a decis Apple să implementeze pentru utilizatorii din lumea întreagă.

Modificări serioase pentru iPhone și iPad. Utilizatorii se vor supăra când vor vedea ce nu mai pot folosi de acum înainte

Apple anunță modificări serioase pentru iPhone și iPad. Firma din Silicon Valley cu sediul în Cupertino, California, consideră că aceste noutăți sunt binevenite, chiar dacă unii utilizatori se vor supăra când vor vedea ce nu mai pot folosi de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, compania anunță că este nevoie de rezolvarea unor probleme întâlnite frecvent în folosirea celor două sisteme de operare. Așadar, ultima actualizare va permite folosirea a 21 de emojiuri noi, inclusiv animale, gesturi cu mâna și obiecte. Ele sunt disponibile deja în tastatura emoji.

De asemenea, o altă schimbare are legătură cu notificările pentru aplicațiile web adăugate pe ecranul principal. Modul “izolare voce” pentru apeluri celulare dă prioritate vocii dumneavoastră și blochează zgomotul din mediul ambiant.

ADVERTISEMENT

Albumul Duplicate din aplicația Poze va oferi de acum înainte compatibilitate extinsă pentru a detecta pozele și clipurile video duplicate dintr‑o bibliotecă foto partajată iCloud. În plus, va exista compatibilitate VoiceOver pentru hărțile din aplicația Vremea.

Totodată, printre schimbările introduse la iPhone și iPad mai este și configurarea de accesibilitate pentru întunecarea automată a conținutului video atunci când sunt detectate lumini intermitente sau efecte stroboscopice.

ADVERTISEMENT

Ce schimbări au în prezent iPhone și iPad

  • Corectează o problemă care putea împiedica afișarea solicitărilor „Cerere de cumpărare” din partea copiilor pe dispozitivele părinților.
  • Corectează o problemă care putea împiedica afișarea solicitărilor „Cerere de cumpărare” din partea copiilor pe dispozitivele părinților.
  • Rezolvă probleme din cauza cărora era posibil ca termostatele compatibile cu standardul Matter să nu mai răspundă la comenzi când erau asociate cu Locuință Apple.
  • Optimizări ale funcționalității „Detectare accident” pe modelele iPhone 14 și iPhone 14 Pro.

În altă ordine de idei, compania a mai transmis că există posibilitatea ca iPhone 14 să fie livrat și într-o variantă fără cartelă SIM fizică în Statele Unite ale Americii, acolo unde telefoanele acestei serii sunt bazate doar pe eSIM.

ADVERTISEMENT

Concret, potrivit go4it.ro, Apple va accelera planurile pentru adopția eSIM la scară largă începând cu iPhone 15. Asta înseamnă că firma va aduce telefoane fără SIM și în Europa, Franța fiind prima țară unde va avea loc această modificare.

ADVERTISEMENT
Tags: